ye-logo.v1.2

Майданівці пішли до СБУ

Євромайдан 3622
Фото: автора

Майже сотня активістів пішли до Служби безпеки України, аби запросити «силовиків» на сесію міської ради.

Слова почали розходитися з ділом. Обіцяної мобілізації районів не було, а, замість народного депутата Андрія Павловського, очікують його колегу Олександра Бригинця.

Станом 12:30 на хмельницькому майдані «крутяться» близько сотні активістів, ще стільки ж вирушили до СБУ на чолі із депутатами від ВО «Батьківщина» - активісти понесли «силовикам» запрошення на позачергову сесію міської ради, яка відбудеться завтра, а також вимагатимуть від них захищати «українців від тітушок, бандитів та провокаторів».

Активісти, які залишилися на майдані, в очікуванні обурюються: «Який сенс ходити в неділю до СБУ? Для чого блокувати адміністрацію у п’ятницю ввечері чи в суботу, коли вихідні? Для чого робити зайві рухи, якщо вони не те, що не сприяють виконанню вимог майдану, але й навпаки підривають довіру тих, хто ще вірить, що зміни можливі», - обурюється підприємець Михайло у компанії своїх друзів.

До речі, про те, що мала би бути мобілізація районів у неділю, 2 лютого, повідомили вчора представники ВО «Батьківщина». Однак за даними «Свободи» вони активізовують усіх людей на місцях.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую