ye-logo.v1.2

Голодую за Юлю! Ну і… за Президента.

Євромайдан 2762
Володимир Гаман:
Володимир Гаман: . Фото: автора

Володимир Гаман уже п’ятий день голодує: вимагає, щоб Юлію Тимошенко випустили із в'язниці, а Віктор Янукович - пішов у відставку.

На Майдан усі йдуть із прапорами та синьо-жовтими стрічками, а він - із білою стрічкою з написом «Голодую!».
Хмельничанин Володимир Гаман, як кажуть, голодувальник з досвідом. Чоловік переконує, що на самій лише воді живе уже п’ятий день і все «заради дітей України, щоб їм краще жилося».
«Перша вимога моя – це відставка Януковича, а друга – розпустити Уряд. А вже після того вимагаю – «Юлі – волю!». Бо заради цього я не їм», – каже Володимир Йосипович.
Два роки тому чоловік уже намагався ціною власного здоров’я «витягнути» із в’язниці свого партійного лідера. Тоді його вистачило на одинадцять днів.
«Зараз я ще кілька днів поголодую, потім зроблю перерву – поїду до Києва, а як повернуся, то знову буду голодувати», – зізнається Володимир Гаман.
На запитання як довго він готовий жертвувати собою заради високих ідей, чоловік спочатку каже: «якщо у Президента є совість, то він зглянеться над нами», а за якусь мить додає: «та в нього ж немає совісті!. Бо якби була - він давно уже пішов би у відставку!».
Але чоловік надії не втрачає і зізнається, що готовий голодувати поки Президент все таки не піде у відставку, а Тимошенко не вийде на волю.
«Як треба, то голодуватиму навіть рік. Щоправда з перервами!», – переконує Володимир Гаман.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую