ye-logo.v1.2

Хмельницьке СБУ: ми вимушені були захищати арсенал та людей, (ДОКУМЕНТ)

Євромайдан 5720

які були оточені та заблоковані на території управління

Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області поширило звернення начальників підрозділів силової структури, у якому пояснили свої дії.

«Силовики» не знімають із себе відповідальність за кровопролиття під стінами управління та запевняють, що були і є з народом. Стріляли ж, аби уберегти 25-тонний арсенал зброї, а також близько ста працівників.
 

Коментарі:

Андрій Тарасов 24.02.2014 17:04

Мені вкрай жаль, що силові органи нашої держави окутує тінь брехні і неясності, що є наслідком інформаційної, психологічної, а вже і кровопролитної війни, яка виростала з чітко спланованих і продуманих акцій, сторони яких мені називати не хочеться. Проблема нашої нації – це мала освіченість основної маси населення, яка, як можна зрозуміти з останніх подій в Україні погано розбирається в історії та взагалі не розуміється в нормативно-правових актах як вітчизняного так і зарубіжного законодавства. А що ви хотіли, поперли до СБ України, не розбираючись, яку роль вона відіграє в забезпеченні державної безпеки України, які функції виконує, та які злочини віднесені до її компетенції, не розбираючись навіть в елементарному поділі інформації, яка  циркулює в нашій країні??? Тверезо мислити вам ніхто не забороняв, але перемогло відчуття стадного інстинкту.  Зі слів О.Саліхова(http://ye.ua/news/news_15346.html), який проводив пресконференцію в суботу, 22 лютого можна зробити висновок, що працівники Управління знали про прихід мітингувальників, які  не зупинилися б лише на мирному протесту. Твердим підтвердження цьому може слугувати відео, зроблене в ніч з 18 на 19 лютого (http://ye.ua/news/news_15296.html), де працівники СБУ спалюють документи, що вже не являється таємницею були таємними, і котрі, якби потрапили в руки загальних мас, могли б спричинити великий резонанс. Тим більше, в ніч з 18 на 19 лютого були забарикадовані тими ж мітингувальниками віїзди з Управління. Від чого забарикадовані, чи для чого забарикадовані??? Задайтесь чітким питанням! Мабуть, не для того, щоб працівники СБ не поїхали на майдан, а швидше всього, щоб перешкодити вивезенню зброї, якої там було достатньо. Все це, та навіть лише той факт, що працівники Управління СБ заздалегідь дізналися про майбутній хід проведення мітингу (мирного), наводить на думку, що ця акція була успішно і чітко спланована тими ж сторонами, які я називати не хочу… (Звертайте увагу на дати!!!) А далі все по награному неодноразово плану : спроба захоплення, не зрозуміло звідкись появлений бензин для коктейлів «Молотова», каміння, велика кількість п'яних молодиків, і абсолютна відсутність розуміння до чого приведе той мітинг та відсутність будь-яких вимог… І як наслідок (http://ye.ua/news/news_15307.html), повна ізоляція СБ України, як правоохоронного органу, що для певних сил в цьому протистоянні є вигідним… Мені ще от що цікаво, чого ж обурений натовп, який хотів скинути «Банду», не пішов трішки далі вулицею, до Міськрайоного суду(чи будь-куди), де нещодавно було винисене рішення по справі Д. Червонюка, яке змусило здригнутися всю Хмельниччину, а то й Україну…там «Банди» більше.       

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую