ye-logo.v1.2

У Хмельницькій області люди затримали СБУшника (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Євромайдан 7117

І автобус зброї.

 У Хмельницькій області люди затримали заступника голови СБУ Тернопільської області, який переховувався в будинку батьків і привіз туди мікроавтобус, забитий зброєю. Про це в неділю, 23 лютого, повідомив народний депутат Олег Махніцький («Свобода»), передає кореспондент НБН.
«Вчора мені повідомили, що у Хмельницькій області представниками громадськості був затриманий на території житла батьків заступник начальника СБУ Тернопільської області», - сказав пан Махніцький.
При цьому він уточнив, що там же був виявлений мікроавтобус зі зброєю та боєприпасами.
«Для того щоб забезпечити процесуальне вилучення цих боєприпасів, була дана вказівка заступнику військового прокурора області виїхати на місце і забезпечити процесуальне вилучення цієї зброї», - зазначив пан Махніцький.
За його словами, вся вилучена зброя належить СБУ Тернопільської області.

ОНОВЛЕНО:

Зброю знайшли у Городку Хмельницької області, де проживають батьки заступника голови Тернопільської СБУ. На вимогу представників Самооборони на СБУшника відразу одягли наручники.

ОНОВЛЕНО:

За інофрмацією з наших джерел, станом на ранок 24 лютого заступник начальника СБУ Тернопільської області Андрій Бондарчук перебуває н ароботі. А у нарчуниках, за його словами, він був максимум п’ять хвилин.

Відео: ТСН 

НБН 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую