ye-logo.v1.2

Уродженка Хмельниччини зрадила Україні

Євромайдан 7632

Валентина Матвієнко озвучила вимогу щодо введення російських військ в Україну

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав уродженець села Рідкодуби Хмельницької області Анатолій Ткачук,  який довго працював у Хмельницькому, був обраний хмельниччанами народним депутатом Верховної Ради першого скликання, нині директор з науки та розвитку Інституту громадянського суспільства. 

"Звертаюсь до своїх земляків з Хмельниччини. Наша землячка із Шепетівки, Валентина Матвієнко озвучила вимогу щодо введення російських військ в Україну. Пропоную, аби Шепетівська міська рада та Хмельницька обласна прийняла рішення про засудження дій цієї землячки та заборону цій пані відвідувати Хмельницьку область", - написав пан Анатолій.

Довідка з Вікіпедії: Валентина Іванівна Матвієнко (дів. прізвище Тютіна; 7 квітня 1949 року, Шепетівка, Кам'янець-Подільська область, Українська РСР) – радянський і російський державний діяч, політик, дипломат. Голова Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації з 21 вересня 2011 року, член Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації - представник у Раді Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації від виконавчого органу державної влади міста Санкт-Петербурга з 31 серпня 2011 року. Губернатор і голова Уряду Санкт-Петербургу в 2003-2011 роках, заступник Голови Уряду Російської Федерації в 1998-2003 роках. Член бюро Вищої ради партії «Єдина Росія».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую