ye-logo.v1.2

Хмельницькі педагоги об'єднають світ ланцюгом миру

Євромайдан 3261
Фото: km-rda.gov.ua

15 березня ланцюги дружби і єдності з українським народом, миру і спокою на планеті протягнуться з півночі на південь, з заходу на схід нашої держави та по всій Планеті.

“Люди доброї волі, люди всіх націй і національностей на всіх континентах, братній нам російський народе, люди, які хочуть миру на всій планеті! Звертаємось до Вас і щиро протягаємо руки дружби та єдності і закликаємо о 10 годині ранку 15 березня 2014 року в переддень проведення незаконного референдуму в Криму, результати якого вже відомі наперед, створити Всесвітній Ланцюг Миру, як символ єдності з українським народом у боротьбі за цілісність України, за мир і спокій на нашій Планеті”, - йдеться у звернені педагогічної громадськості Хмельницького району.
“Дорогі кримчани, брати і сестри! Ми одна сім'я, яку неможливо роз'єднати. Те, що відбувається в Криму, це наше спільне горе і біль, які ми маємо подолати разом. 16 березня багато з Вас буде висловлювати незгоду з політикою самопроголошеного уряду Криму. Ми знаємо, що Вам погрожують, заставляють виходити на прокремлівські мітинги, обіцяють світле майбутнє, але завтра Ви можете проснутись вже в іншій державі, в якій за лозунг «Миру мир» можуть позбавити волі. Нам ніхто не допоможе, якщо ми будемо стояти осторонь. Просимо підтримати мирну акцію і вийти на вулиці міст і сіл Криму, показавши тим самим, що не всі на кримському півострові згідні з політикою Аксьонова і Константинова, політикою Путіна і Кремля”, - звертаються педагоги.
Вчителі також подякували країнам Заходу за підтримку та закликали росіян зупинити Путіна: “Братній російський народе! У нас з вами є багато яскравих сторінок історії у спільній боротьбі за світле майбутнє, з якої ми разом з честю виходили. Сьогодні в лиці «миротворчих» військ ми знаходимось по різні сторони барикад. Ви волелюбні, добрі люди. Не дайте Путіну заплямувати історію! Не ображайте своїх братів! Протягніть нам руки дружби і підтримайте волелюбну акцію.”
Тільки разом ми зможемо відстояти незалежність України, мир і спокій на всій планеті Земля.
Контактні телефони: 03822-41276, 067-7284992 Данілова Валентина Францівна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую