ye-logo.v1.2

Злодія зупинив удар струмом

Кримінал 2147
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

На Хмельниччині чоловік знепритомнів, перекусивши електрокабель, який намагався вкрасти.

У Нетішині під час скоєння крадіжки електрокабелю 37-річний місцевий безробітний отримав удар струмом та знепритомнів на місці. Чоловік раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, останній раз — за вчинення грабежу.
“Зловмисник вирішив здійснити крадіжку високовольтного електрокабелю на території відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи міста Нетішин. Він проліз через невеликий отвір у металевих воротах, потім перекусив 38-метровий кабель у трьох місцях, внаслідок чого приміщення було знеструмлено, а робота — паралізована”, - повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
Як зазначають правоохоронці, завершити задумане чоловік не зміг, адже під час демонтажу електрокабелю отримав удар струмом і знепритомнів. Працівники державної служби охорони та швидкої допомоги, які вчасно прибули на місце події, врятували йому життя.
Провівши декілька діб у реанімації, чоловік оговтався і дав свідчення працівникам Нетішинського міськвідділу міліції. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Закінчений замах на крадіжку).
До речі, зловмисник — електрик за фахом, хоча й працювати за спеціальністю чоловікові не довелось.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую