ye-logo.v1.2

У Хмельницькому дівчата роздягнулися заради солдатів

Суспільство 5326
Фото: автора

Хмельницькі красуні збирали кошти для бійців української армії.

«Мені не холодно! Солдатам на передовій холодно!» - з таким гаслом на вулицю Проскурівську у Хмельницькому вийшли волонтерки благодійного фонду «Волонтери Поділля» у суботу, 31 січня. На декілька годин дівчата відмовилися від верхнього одягу, замінивши його на український стяг або хустку.
«Хочемо допомогти нашим солдатам, які зараз мерзнуть на передовій. Від холоду ми можемо сховатися вдома, на роботі, у громадському транспорті, а от в українських військових альтернативи немає: в кращому випадку бліндаж, у гіршому – окоп, - пояснює волонтерка Діана Доскоч. – Хмельничани на нашу акцію реагують по різному. Хтось каже, що їм і так «обрізали» пенсію, а хтось і до Порошенка відсилає. В основному гроші у скриньки жінки кидають.»
Загалом померзнути заради українських військових зголосилися десятеро дівчат.
«Першочерговою метою нашої акції є збір коштів для військовослужбовців, які зараз перебувають в зоні АТО. Також своїм літнім вбранням хочемо привернути увагу до цієї актуальної проблеми. У Хмельницькому плюсова температура, а на Сході зараз набагато холодніше. Хочемо продемонструвати нашу єдність із військовими та передати їм частинку свого тепла», - розповідає організатор акції Ганна Маєвська.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую