ye-logo.v1.2

Новоспечена «Міс школа» хоче стати адвокатом і захищати права людей

Культура 2850
Фото: Дмитра Скрипника

Переможниця конкурсу краси «Miss school 2015», який відбувся 26 лютого у Хмельницькому, Зоряна Вінскевич впевнена: якщо допомагати людям і робити добро, воно обов’язково повернеться.

Саме тому вона мріє стати адвокатом. Під час конкурсних змагань дівчина полонила глядачів насамперед своїм сильним вокалом. Пісня «Відпусти» групи «Океан Ельзи» у її виконанні прозвучала дуже емоційно і по дівочому чисто, а грайлива пісенька Уляни з твору «Сватання на Гончарівці» розвеселила і збадьорила публіку.
Співає Зоряна ще змалечку: «Коли мені було чотири, вчителька з вокалу, почувши як я співаю, сказала, щоб я через пару років приходила до них в музичне училище. Але я не витримала і пішла вже через рік. З того часу я займаюся професійно музикою, а зараз відвідую ансамбль «Тоніка». Часто їжджу на всеукраїнські та міжнародні музичні конкурси. Минулого літа ми з колективом їздили в Карпати на «Кришталеві грони», де здобули друге місце. Також їздили в табір «Молода гвардія» в Одесі. Там ми жили табірним життям і одночасно брали участь в конкурсах. Щодня були тренування. Незабутні враження».


За словами школярки, в дитинстві вона була дуже непосидюча й енергійна. В три роки пішла на бальні танці, часто знімалася в рекламі. «Я по житті холерик. Стараюся все зробити швидко і гарно, щоб не переробляти. Не можу сидіти на місці», – ділиться дівчина. – «Коли готувалася до конкурсу щодня були і репетиції, і концерти. Я бігла з одного місця в інше, щоб один раз пройти сценою, а потім знову поверталася на виступ».
Щоб проявити себе різнобічно, свою відеовізитку Зоряна Вінскевич зробила гумористичною. Це була пародія на кліп американської виконавиці Kiesza пісні «Hideaway». У своєму ролику школярка показала, що весь день вона в русі, постійно чимось займається. «Я хотіла розвеселити людей. Не люблю коли хтось сумує чи плаче. Люблю, щоб люди сміялися», - пояснює переможниця конкурсу.


Незважаючи на своє музичне хобі і любов до гумору, в майбутньому Зоряна прагне бути адвокатом. Зараз вона навчається в ліцеї №17, обравши собі історико-правовий профіль, а після закінчення школи хоче вступити до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на юридичний факультет. «Зараз в Україні є багато юристів, але дуже мало хороших. Я вивчуся і стану адвокатом, який захищатиме права людей. Буду робити людям добро. Адже потім воно мені обов’язково повернеться», - вважає юна красуня.

Даша Пастернак. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую