ye-logo.v1.2

Хмельничани дізнаються, як подружитись з поліцією у Сингапурі чи витримати місяць на Філіппінах

Афіша 2060
Фото: надане організаторами

Це та багато іншого цікавого розповість мандрівниця Марія Солодар під час презентації власної книги.

В 23 роки Марія Солодар відвідала понад 40 країн, але вважає це лише початком і планує побувати у всіх куточках світу. За результатом власних подорожей дівчина написала книгу «Абетка мандрівника: детальна інструкція про те, як подорожувати коли і куди забажаєш, незалежно від віку, освіти та статків».


«Також на зустрічі я розповідатиму нюанси організації подорожей, яких не було у книзі, розкажу про свіженьку поїздку Таїланд-Сингапур-Малайзія-Філіпіни-ОАЕ, з якої повернулась кілька днів тому, - обіцяє мандрівниця. - Розкажу, як провести місяць на Філіппінах та не з'їхати з глузду, як подружитись з поліцією в Сингапурі та як вирішити ситуацію з авіакомпанією, якщо ви прийшли на посадку, а літак вам не виписали».
Також Марія обіцяє поділитися з хмельничанами способами віддаленого заробітку, які допоможуть працювати та подорожувати одночасно.
Зустріч із Марією Солодар відбудеться 26 березня, о 18:30, у приміщенні Хмельницького молодіжного клубу розвитку (вул. Сковороди, 11). Вхід вільний. Додаткова інформація за телефоном 096-945-02-51.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую