ye-logo.v1.2

Футзал. Трилер у Хмельницькому

Спорт 2263

«Спортлідер+» змусив неабияк понервувати власних вболівальників, примудрившись втратити перевагу в чотири забиті голи.

В чемпіонаті України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» зіграні матчі четвертого туру. Хмельницький «Спортлідер+» проводив свій матч у рідному місті, де приймав «ЛТК-Інбев-НПУ», який представляє одраз три міста – Луганськ, Житомир та Київ.

Жовто-сині гості ледь не відібрали очки в хмельницького "Спортлідера+".

Безумовно, фаворитом протистояння вважався «Спортлідер+», який мав в своєму активі шість очок, тоді як гості ще не спромоглися набрати хоча б одне. І більша частина першого тайму пройшла за шаленої переваги хмельничан, яка і втілилася у забиті голи. Вже на 5 хвилині матчу рахунок у грі відкрив… голкіпер Богдан Тимощук, а через дві хвилин  його подвоїв Валерій Власович. На 11 хвилині Дмитро Михайленко зробив рахунок на табло 3:0, який протримався менше хвилини, оскільки Концеба «розмочив» його. Та на 12 та 13 хвилині все стало на свої місця – спочатку Дмитро Калуков, а потім і Власович, забили по голу в ворота «ЛТК-Інбев-НПУ» і рахунок став 5:1. Здавалося, що вже на цьому матч можна було зупиняти. Та гості не здалися і створили справжнє диво – з 16 по 18 хвилини забили чотири голи!

Олександр Педяш (з м'ячем), який у третьому турі забив три голи, цього разу не відзначився у воротах суперника.

А після перерви лугансько-житомирсько-київська команда взагалі змогла вперше повести в рахунку. Хмельницькі вболівальники були шоковані. Серед них чулося нерозуміння того, як виграючи 5:1, команда Романа Ковальчика примудрилася програвати 5:6. Утім, гравці «Спортлідера+» не здавалися і змогли все таки здобути першу домашню перемогу. Спочатку Дмитро Калуков четвертий матч поспіль оформив дубль у грі, а за сім секунд до сирени Руслан Шеремета приніс перемогу «Спортлідеру+» з рахунком 7:6.

Гравці "ЛТК-Інбев-НПУ" не раз загрожували воротам хмельницького "Спортлідера+".

«Це була надзвичайно драматична гра, - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчик. – Видряпати перемогу на останніх секундах – це дуже важко психологічно».

Роману Ковальчику вдалося внести корективу в гру хмельницької команди, яка все таки здолала команду з Луганська, Житомира та Києва.

Після матчів четвертого туру хмельницький «Спортлідер+», як і решта клубів, йде на двотижневу паузу. Адже через участь харківського «Локомотива» в Кубку УЄФА, наступні матчі «Екстра-ліги» пройдуть аж 10 жовтня. Тоді хмельничани в Херсоні зіграють з «Продексімом».

Турнірне становище команд: 1. «Локомотив» - 9 очок (3 зіграних матчі), 2. «Спортлідер+» - 9 (4), 3. «Енергія» - 9 (4), 4. «Продексім» - 7 (4), 5. «Титан-Зоря» - 6 (4), 6. «Приват» - 4 (4), 7. «Ураган» - 2 (3), 8. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 0 (3), 9. «Кардинал-Рівне» - 0 (3).

Руслан Шеремета (з м'ячем) забив переможний гол за сім секунд до фінальної сирени.

Гості в другому таймі доволі часто порушували правила.

Боротьба в матчі "Спортлідера+" з "ЛТК-Інбев-НПУ" видалася видовищною та непередбачуваною.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую