ye-logo.v1.2

На Теофіпольщині в останню дорогу провели командира взводу 28-ї окремої механізованої бригади

Суспільство 3194
На Теофіпольщині поховали вже сьомого бійця АТО
На Теофіпольщині поховали вже сьомого бійця АТО. Фото: v4asno.com

У висновку судово-медичної експертизи написано, що Ігор Гетманчук помер внаслідок пострілу в голову, триває розслідування.

У селі Човгузів Теофіпольського району 23 грудня поховали 42-річного бійця АТО Ігоря Гетманчука. Чоловіка мобілізували у березні цього року, він потрапив на передову, захищав країну в районі селища Біловодськ Луганської області. Ігор був командиром першого мотопіхотного взводу другої мотороти 28-ї окремої механізованої бригади.

“У понеділок ввечері вручили його матері Лідії Аркадіївні похоронку. Як таке могло статися, адже за день до цього телефонував, говорив з сестрою Іриною. Казав, все нормально”, - пише газета “Життя Теофіпольщини”.

"Коли йому вручили повістку, не ховався, не шукав ніяких зачіпок, аби не служити. Був патріотично настроєний, казав, якщо не піду, то вони (сепаратисти) до нас прийдуть” - розповідає Човгузівський сільський голова Григорій Ткачук.

У висновку судово-медичної експертизи написано, що Ігор помер в наслідок пострілу в голову, триває розслідування. Поховали його як героя. Непоправну втрату понесла не лише Човгузівська громада, а й вся Теофіпольщина: Ігор Гетманчук уже сьомий мобілізований, який повернувся до рідного краю у домовині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую