ye-logo.v1.2

У Хмельницький облдержадміністрації пояснили запроваджений пропускний режим

Політика 2891
Поки що пропускний режим у Хмельницькій облдержадміністрації діє формально
Поки що пропускний режим у Хмельницькій облдержадміністрації діє формально. Фото: автора

Заступник голови ОДА Володимир Кальніченко вважає, що усі охочі й надалі зможуть зустрічатися з чиновниками.

«Правила пропускного режиму до адміністративних приміщень, які перебувають у користуванні Хмельницької обласної державної адміністрації», затверджені розпорядженням першого заступника голови Хмельницької ОДА Василем Процюком викликали обговорення серед громадян. Адже за цим розпорядженням потрапити до будівлі адміністрації зможе наче не кожен.

У додатку до розпорядження за підписом заступника голови ОДА Володимира Кальніченка, вказано, що навіть працівники адміністрації можуть потрапити на роботу за службовим посвідченням чи іншим, яке посвідчує особу. Решта ж людей (навіть іноземні делегації) – тільки у супроводі працівників ОДА. То ж що означає це розпорядження?

«Облдержадміністрацією, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 971 «Про затвердження переліку органів державної влади, що підлягають безоплатній охороні Національною гвардією», було прийнято розпорядження передати приміщення, які використовує адміністрація, під охорону Національної гвардії, - каже Володимир Кальніченко. – Після цього ми видали розпорядження про пропускний режим. Для працівників це означає, що їх пропускатимуть по посвідченнях чи пропусках. Та поки що жорстких правил дотримання цього немає. І я переконаний, що не буде такого, що люди не зможуть зайти до адміністрації. Суть питання полягає лише в тому, щоб впорядкувати питання проходу в обласну державну адміністрацію, як до органу державної влади. Я не думаю, що хтось не зможе прийти до керівництва облдержадміністрації, поспілкуватися чи висловити свої пропозиції».

Розпорядження про пропускний режим – формальність чи ні? Поки що в адмінбудівлю потрапити можна так, як і раніше – пропускають без проблем. Та чи триватиме так завжди – час покаже.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую