ye-logo.v1.2

Хмельницька влада заявляє про готовність допомогти футбольній команді «Поділля»

Спорт 2155

Щоправда, скільки грошей готові виділити на клуб, який хоче стати професійним, поки невідомо.

Депутат Хмельницької міської ради Руслан Афійчук на сесії, яка відбулася 18 травня, порушив питання допомоги футбольному клубу «Поділля», який виступає в першості України серед аматорів. «Коли футболу будемо допомагати? Нормально!? – запитав депутат міського голову Хмельницького Олександра Симчишина. – Я намагаюся персонально допомагати, але потрібна мінімальна допомога міста».

За словами пана Афійчука команда, яка хоче виступати в другій лізі чемпіонату України, нині вимушена платити оренду поля СК «Поділля». Та схоже, невдовзі команда тренуватиметься там безкоштовно. «Ми оформлюємо безкоштовне користування. Також вивчаємо питання, як рішенням сесії звільнити від сплати земельного податку ті установи, які надають футбольні поля для проведення змагань, - заявив Олександр Симчишин. – Нині управління молоді та спорту рахує, якою буде частка міської ради в випадку участі команди в другій лізі. Фінансування двотижневих збори, виїзди, транспортні послуги, навально-тренувальні збори винесемо на розгляд депутатів».

Як заявив начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез, ФК «Поділля» мало подати розрахунки, після чого вже наступній сесії розглядатиметься питання фінансової допомоги клубу. І вже сьогодні, 19 травня, Сергій Ремез, у телефонній розмові з кореспондентом сайту «Є», зазначив, що футбольний клуб подав свої розрахунки. «Тепер ми вивчаємо це питання, - зауважив Сергій Степанович. – Та поки сказати точну суму, яку міська влада теоретично може виділити команді, якщо вона гратиме в другій лізі, важко. Аналізуємо, вивчаємо. Утім, до наступної сесії підготуємо проект рішення і вирішення питання залежатиме від депутатів міської ради».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую