ye-logo.v1.2

У весільній сукні і з освідченням: вперше у Хмельницькому дівчата змагатимуться за титул "Наречена року" (ГОЛОСУВАННЯ, СПИСОК)

Афіша 17584
За титул "Наречена року" змагатимуться 9 дівчат
За титул "Наречена року" змагатимуться 9 дівчат. Фото: kvitka-if.com

Організатори обіцяють красиві і зворушливі виступи наречених.

 У Хмельницькому 25 травня дев’ятеро чарівних дівчат змагатимуться між собою за титул «Наречена року». І хоч красуні вже вийшли торік заміж, це не завадить їм знову одягти весільну сукню та продемонструвати глядачам, якими чарівними вони були, коли казали коханим довгоочікуване «Так!».

Як розповідає ініціатор конкурсу Майя Онищук, у Вінниці «Наречену року» почали обирати ще з 2009 року, та для Хмельницького це буде вперше. За її словами, конкурс покликаний об’єднати людей навколо вічних цінностей – любові, поваги, вірності, родинного тепла. «Наречена року» адресована, в першу чергу, молодим українським сім’ям. Конкурс дає можливість розкритися талановитій, творчій, активній молоді. 

За звання «Наречена року – 2016» боротимуться:

Бондар Наталія. "Моя сім’я - це там, де тепло і затишно, смачно і радісно; світ де панує мир, довіра і повне розуміння.  Для мене сім’я – це найцінніший подарунок долі, де ніколи не існує «я», а тільки «ми». Тому ми – справжня сила, яку не зламати і не перемогти. Віримо і знаємо, що наша любов зможе все. Це цілий світ зі своїми звичаями і законами, це коли кохана людина поруч, це щастя і любов, яке дарує тільки Бог!".

Гома Оксана. "Кажуть, що дві сильні особистості складно поєднуються у міцну сім`ю, але наша - яскраве виключення. Протягом чотирьох років Володимир завойовував моє серце романтичними сюрпризами, і енний раз отримуючи відмову, вперто вірив, що саме «ця дівчина» має бути його дружиною. Врешті, не витримавши такої хвилі ніжності, романтики і кохання, я сказала «так». Міцна сім`я – це найбільше надбання кожної людини. Це той скарб, який спільною працею здобувають закохані протягом життя".

Гузак Марина. "Красива історія нашої сім’ї розпочинається з історії знайомства, побачень, весілля і продовжується у спільних буднях до сьогодні. Особливістю нашої сім’ї є те, що ми все робимо разом, розраховуємо тільки на свої сили, адже давно самостійні і рано почали заробляти на життя. У нас обох не було повноцінної сім’ї, і зараз одна мама на двох, яка нам дуже допомагає у всіх відносинах. У нас одна мета – створити міцну сім’ю, яка стане прикладом для наших дітей".

Даценко Катерина. "Познайомилися ми у потязі Київ-Хмельницький у березні 2013 року коли їхали з вечірки. Почалася дружба... Не дуже вдалі стосунки, розставання, переосмислення і нарешті шалене кохання... Але насправді, я помітила його, коли мені було років 17, а він працював у середньовічній кав'ярні "Легенда". Я ще тоді фанатіла від бородатих і патлатих в пірсингах і татуюваннях, то першою думкою було: "Ех, мені б такого хлопця...". І от майже через десять років ми одружилися. І хоч за темпераментом ми різні, але однаково фанатіємо від подорожей, книг, одне одного. Я люблю його довге волосся, татуювання і пірсинги, а він - мою професію, стиль, захоплення..." 

Напорчук Альона. "Доля звела нас у той момент, коли кожен з нас переживав біль зради, відчаю і розчарування від минулих стосунків. І таке, на перший погляд ненав'язливе, дружнє спілкування, заклало початок міцної дружби, яка переросла у справжнє, щире і сильне почуття. Якось в один день прийшло відчуття того, що поруч є дорога для тебе людина, яка розділяє твій біль і радість і ти вже не уявляєш свого життя без цієї людини. Крім спільних інтересів у нас є спільні друзі, одне на двох улюблене діло, адже працюємо ми в одному колективі. Ми одружились, взяли шлюб у церкві, довіривши свою долю Богу. Це було дуже важливим і відповідальним кроком у нашому житті. Це кохання не тільки змінило наше життя, воно змінило кожного з нас...".

Сліпачук Яна. "Працюю хореографом у школі та в дитячому садочку, інструктор фітнес-програми Zumba , учасниця шоу-балету «МаЛеНа». Танці - це не просто захоплення, а моє життя. З чоловіком познайомились у школі. Після чергового мого виступу наважився підійти та познайомитись, а згодом запросив на прогулянку. І так усе закрутилось: від шкільних років до сімейного життя. Ціную те, що він завжди піклується про мене, уміє розвеселити та підтримати. Люблю його за те, що він любить мене".

Рибак Світлана. "Мене чарувало у ньому все, його здатність приймати серйозні рішення, швидка реакція, мужність, погляд на життя. Я зрозуміла, що іншого мені не потрібно. Тільки він, такий чарівний та мужній водночас. Спочатку ми зустрічалися, через рік коханий зробив мені пропозицію, на яку я без сумніву відповіла «так». Тоді й почали жити разом. Через рік подали заяву до Будинку Урочистих Подій. Наше весілля відбулося 26 грудня 2015 року. Це був найхвилюючий та найщасливіший день у нашому житті. Ми наймолодша пара на проекті, мені всього 18 а коханому 22, ми дуже розраховуємо на вашу підтримку".

Табенська Ілона. "Сім’я під подвійною присягою: на вірність українському народові та на вірність один одному. Коли разом поєднуються поліцейський і прикордонник, то це, повірте, по-справжньому, неординарна, але сильна формула нашого сімейного щастя. Найголовніше для нас – це діти! На нашому весіллі ми створили невеличку акцію, де гості замінили квіти на м’які іграшки, які ми згодом відвезли до дитячого будинку. Ми мріємо про затишний будиночок з ганком, де буде збиратися уся наша родина. Тому, вже сьогодні ми робимо все можливе, щоб наші діти гордилися своїми батьками та своєю країною".

Савченко Олена . "Кожна людина прагне у своєму житті знайти сімейне щастя і благополуччя. Адже любов - це коли щастя іншого є небхідна умова вашого щастя. Ми творча молода сім'я. Я працюю фітнес-інструктором групових аеробних програм та аквааеробіки,а ще танцюю в шоу-балеті "МаЛеНа",весела, активна та креативна. Мій чоловік талановитий художник та столяр, а ще бармен, спокійний, врівноважений та веселий. Я люблю розповідати, а коханий слухати, часто доповнюємо один одного. Ми натхненно осягаємо світ і не любимо сидіти на місці ,завжди покоряємо нові вершини, намагаємось добиватись поставлених цілей. Ми з турботою і терпінням ставимось один до одного,довіряємо таємниці і ділимось мріями. І кожен з нас вірить, що щастя існує, і можна створити його своїми руками. Для нас світ сім'ї - це рідний дім, затишок, тепло, любов, взаєморозуміння, повага та спільні свята і традиції. Ми щасливі, що в нас є сім'я, і ми будемо разом берегти її та творити, а в майбутньому виховувати гідне покоління".

"Ми робимо акцент на наречену як представницю цікавої сім’ї, яка має свої традиції і долучається до розвитку Хмельниччини, а не просто красиву жінку. На конкурсі представлені сім’ї спортсменів, митців, поліцейських, прикордонників, байкерів, вони пройшли кастинг і виборюватимуть звання найкращої сім’ї в обличчі нареченої", - розповідає Майя Онищук.

Глядачі зможуть побачити, які красиві наречені були в день свого весілля – вони знову одягнуть весільне вбрання. Також дівчата відповідатимуть на запитання та покажуть творчий номер – освідчення чоловікові. Публіка дізнається історію кохання кожної пари і традиції в сім’ї.

Окрім того, на сцену вийдуть відомі артисти, а переможницю конкурсу «Наречена року – 2015» визначить компетентне журі.

Краса, патріотизм та родинні цінності – ось, що побачить публіка на сцені хмельницької філармонії 25 травня у конкурсі «Наречена року – 2015». Початок о 18.30 годині.

Коментарі:

Людмила Марчук 23.05.2016 19:42

Особисто я Бондар Наталію не знаю. Але мені найбільше сподобалася ця пара , тому я і мої близькі знайомі віддали голос за цю красиву ніжну пару і ніякої "накрутки" я в цьому не бачу!!! Успіху тобі Наталіє !!!!

Людмила Марчук 23.05.2016 19:42

Особисто я Бондар Наталію не знаю. Але мені найбільше сподобалася ця пара , тому я і мої близькі знайомі віддали голос за цю красиву ніжну пару і ніякої "накрутки" я в цьому не бачу!!! Успіху тобі Наталіє !!!!

Андрій Макеєв 23.05.2016 16:42

Шановні відвідувачі сайту, прошу звернути вашу увагу на Бондар Наталію. Вона використовує "накрутку" з метою виграшу голосування. Прохання адміністрації/модерації виправити становище. Хіба ж цікаво так робити, та підставляти інших учасників?!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую