ye-logo.v1.2

У Хмельницькому проведуть фестиваль хіп-хоп культури

Афіша 2853
У програмі - змагання різних категорій брейкдансерів, хіп-хоперів і бікмейкерів
У програмі - змагання різних категорій брейкдансерів, хіп-хоперів і бікмейкерів. Фото: vk.com

У програмі - “графіті джем”, майстер-класи, виступи ді-джеїв та батли.

Фестиваль “JAM4IK 6.0”, який відбудеться у Хмельницькому 11 червня, об'єднає виконавців, бі-боїв та бітбоксерів з різних куточків України, а також просто поціновувачів хіп-хоп культури. Захід запланований на суботу, і триватиме зранку до вечора під відкритим небом у скейт-парку.

“Зранку відбуватимуться різноманітні майстер-класи, а офіційна частина розпочнеться о 12 годині, - розповідає керівник хіп-хоп ком'юніті “ЗГРАЯ” Олександр Рафаєнко. - Учасники малюватимуть графіті, з ними можна буде поспілкуватись і зблизька все роздивитися”.

На глядачів чекає змагання різних категорій брейкдансерів, хіп-хоперів і бікмейкерів, які традиційно називаються батлами. Учасники ще реєструються, за словами організаторів, до обласного центру завітають представники з Одеси, Вінниці, Хотина, Чернівців, Львова та інших міст. Закінчиться фестиваль близько 20 години. Учасників нагороджуватимуть цінними призами.

Фестиваль хіп-хоп культури відбудеться 11 червня у м. Хмельницький, вул. Свободи 2/1, Палац творчості дітей та юнацтва (скейт парк).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую