ye-logo.v1.2

На пісенний фестиваль-конкурс до Нетішина приїде більше 90 учасників

Афіша 2532
Оцінювати молоді таланти буде професійне журі
Оцінювати молоді таланти буде професійне журі. Фото: vk.com

Серед конкурсантів 82 солісти і 9 вокальних колективів.

Уже найближчими вихідними, 16-17 вересня, у місті Нетішин пройде I Відкритий фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж.ЕнергоФест». Участь в музичному дійстві візьмуть солісти і ансамблі з різних куточків України та з-за кордону. Вік учасників від 7 до 20 років. Організатори кажуть, що очікують 82 солісти і 9 вокальних колективів.

“Наш фестиваль має на меті зміцнити дружні відносини між вокалістами з усього світу й популяризувати сучасну українську пісню. Також хочемо віднайти нові таланти і підвищити їх професійну майстерність. Організація заходу триває понад 9 місяців, завдяки підтримці і допомозі місцевої влади, ХАЕС, партнерів, спонсорів і всіх небайдужих людей у місті Нетішин найближчим часом відбудеться яскраве свято пісні. Лише з Хмельниччини на фестиваль-конкурс приїде 23 учасника», - розповідає співорганізатор фестивалю «Вернісаж.ЕнергоФест» Катерина Костецька.

За її словами, з'їдуться на фестиваль юні співаки із Києва, Львіської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Волинської, Миколаївської, Рівненської областей, а також з Білорусії та Латвії. Оцінювати молоді таланти буде професійне журі, до складу якого увійдуть відомі митці культури і народні артисти України, Грузії і Білорусії.

Яскравий мистецький захід розпочнеться з виступу знаного вокаліста, учасника «Голосу України» (5 сезон) Івана Пилипця. Кульмінацією фестивалю-конкурсу стане гала-концерт і нагородження переможців 17 вересня на головній площі міста Нетішин.

Нетішинців та гостей міста 16 та 17 вересня запрошують на свято пісні в Палац культури. Вхід вільний. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую