ye-logo.v1.2

Котлети, холодець і голубці: у Хмельницькому стартує фестиваль вуличної їжі

Афіша 8369
Фестиваль Проскурівські смаколики відбуватиметься 14-15 жовтня
Фестиваль Проскурівські смаколики відбуватиметься 14-15 жовтня. Фото: unt.vc

Вже завтра можна буде скуштувати «Проскурівські смаколики».

У Хмельницькому в сквері імені Т.Г.Шевченка 14 та 15 жовтня усі охочі зможуть спробувати традиційні подільські страви. Цими днями там відбуватиметься перший фестиваль вуличної їжі «Проскурівські смаколики», організований телерадіокомпанією «Поділля-центр».

Протягом двох днів хмельничани та гості міста зможуть познайомитися з традиційною подільською кухнею, долучитися до благодійності та насолодитися виступами відомих музикантів краю. Можна буде спробувати смачні страви, приготовані кращими кухарями, а й познайомитися з традиціями нашого краю. Холодець, борщ, фаршировані овочі, м’ясні крученики і не тільки – усі ці автентичні страви можна буде спробувати на фестивалі вуличної їжі.

Учасники фестивалю переконують, що так вони прагнуть популяризувати подільську кухню. І не лише. Відвідати фестиваль «Проскурівські смаколики» буде цікаво усім, незалежно від віку. Для наймолодших тут проведуть кулінарні майстер-класи. А от дорослі зможуть познайомитися і з іншими традиціями нашого краю. Усі охочі також зможуть долучитися до благодійності, придбавши за символічну ціну борщ, який спільно варитимуть усі учасники фестивалю.

Фестиваль подільської кухні «Проскурівські смаколики» відбуватиметься 14 і 15 жовтня з 11.00 до 20 години у сквері Шевченка. Урочисте відкриття фестивалю заплановане на 14 годину 14 жовтня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую