ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на презентацію фотоальбому, присвяченого творчості заслуженого художника України

Афіша 1667
Михайло Андрійчук сповнений сил, снаги й натхнення
Михайло Андрійчук сповнений сил, снаги й натхнення. Фото: khmelnytsky.com

Нашому талановитому земляку виповнюється 89 років.

 У Хмельницькому 22 листопада відбудеться презентація фотоальбому «Лінії долі», присвяченого творчості нашого земляка, заслуженого художника України Михайла Андрійчука.

Як повідомили в міській раді, подія відбуватиметься на тлі робіт старійшини образотворчості Хмельниччини. Виставка нараховує понад півсотні творів, виконаних в різні роки, що знайшли своє відбиття на сторінках фотоальбому.

Михайлові Андрійчуку 21 листопада виповнюється 89 років, але незважаючи на свій солідний вік, він сповнений сил, снаги й натхнення на створення нових цікавих творів про перемогу добра над злом, про людей хороших, про історію, обереги українського народу, про світочів і духовних ватажків України.

Довідково: Андрійчук Михайло Омелянович народився 21 листопада 1927 р. у с. Нехворощ Андрушівського р-ну Житомирської обл. Закінчив Одеське художнє училище ім. М.Грекова (1957 р.) та відділення станкової графіки Київського державного художнього інституту (1962 р.). Працював керівником образотворчої студії для дорослих та викладачів художньої школи при картинній галереї ім. К.Айвазовського (м. Феодосія); з 1962 р. – в м. Хмельницькому художньо-виробничому комбінаті. З 2002 – доцент Хмельницького національного університету.

Презентація відбудеться 22 листопада о 16.00 годині у виставковій виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую