ye-logo.v1.2

На ще одній із вулиць обласного центру визначать пішохідну зону

Суспільство 3079
У місті може з
У місті може з'явитися ще одна пішохідна зона. Фото: bloger51.com

Автомобілі не зможуть туди заїжджати.

На частині вулиці Проскурівського підпілля у Хмельницькому пропонують визначити пішохідну зону. За внесення цього рішення на розгляд сесії міської ради сьогодні, 9 березня, проголосували члени виконавчого комітету.

Пішохідною пропонують визначили ділянку вулиці Проскурівського підпілля, обмеженою вулицями Староміською та Бузькою. Як зауважив начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок, відповідна пропозиція надійшла від громадської організації "Наше місто – Хмельницький" з метою покращення дорожнього руху.

За словами посадовця, ділянка вже викладена тротуарною плиткою, хмельничани нарікають, що часто викликають патрульних через автомобілі, які, паркуючись, перешкоджають рухові.

Якщо депутати проголосують за рішення, на цій частині вулиці встановлять відповідний дорожній знак та металеві обмежувачі.

Коментарі:

Автор 10.03.2017 12:04

Маєте рацію: там і так неможливо їздити. Журналісти там були, і бачили, що є віртуози, які намагаються проїхати, крім того, залишають автомобілі, що навіть пройти подекуди важко. Це питання вирішили врегулювати рішенням сесії. Є факт - ми повідомляємо. А вирішувати мають депутати. ДякуЄмо, що хвилюєтеся за місто, і що читаєте нас!

Олег 10.03.2017 00:40

Туфта якась. Там і так не можливо їздити!!! ви бачили як там виклали уже давно бруківку? Це явно хтось лобіює, що б не їздили під вікнами. гляньте скільки там будують! Явно влада, чи хтось при владі собі хоче узаконити!!! Цікаво журналюги дути приходили? дивилися? Бо такий заголовок для 50 метрів!!! чи це джинса?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую