ye-logo.v1.2

Футбол. Остання «репетиція» перед стартом чемпіонату

Спорт 2075
Вже 18 березня Поділля вдома зіграє матч у другій лізі проти Нікополя
Вже 18 березня Поділля вдома зіграє матч у другій лізі проти Нікополя. Фото: автора

Хмельницьке «Поділля» провело заключний спаринг у міжсезонні. Попереду – офіційний матч.

Вже 18 березня відновиться першість України з футболу серед команд другої ліги. «Поділля» в рідних стінах прийматиме ФК «Нікополь». А перед цим команда зіграла свій останній товариський матч, готуючись до відновлення першості.

Суперником «Поділля» стала хмельницька команда «Лєвша», яка виступає в чемпіонаті міста. Попри те, що суперник має статус аматорської команди, в її складі є гравці, які свого часу грали на професійному рівні. Це і Олександр Антонов, і Андрій Яремчук, і Сергій Яровий. Тренує ж команду екс-наставник хмельницького «Поділля» Ярослав Бобиляк.

Олександр Антонов (з м’ячем) свого часу виступав за професійний футбольний клуб Хмельницького.

Новачок "Поділля" Олександр Музичук (у салатовому) вийшов на поле в стартовому складі.

У першому таймі глядачі, які завітали на стадіон ДЮСШ №1, стали свідками лише одного голу. Його в ворота «Лєвши» забив Роман Шпиця. Щоправда, моментів було значно більше, як біля воріт «Поділля», так і біля протилежних. Утім, у голи вони втілилися лише раз.

У центрі поля було чимало боротьби.

Андрій Ліповуз (праворуч) у першому таймі перевірив "на міцність" поперечину воріт "Лєвши".

Другий тайм був результативнішим. Спочатку Алішер Якубов подвоїв успіх «Поділля», але «Лєвша» відіграла один гол. Згодом, рахунок міг стати 3:1, але Роман Шпиця з пенальті пробив у стійку. У підсумку 2:1 на користь «Поділля».
За словами головного тренера «Поділля» Аркадія Баталова, перед командою стояли певні завдання на цей поєдинок. Зокрема, награвання комбінацій. Адже рахунок у таких поєдинках неважливий. «Ми всі думками на матчі 18 березня. Саме в цей день гратимемо проти «Нікополя» і нам потрібна перемога», - каже президент «Поділля» Євген Бейдерман.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую