ye-logo.v1.2

Викрадений мотоцикл закопали в смітті. Не допомогло

Кримінал 1740
Мотоцикл сховали на смітнику, але поліція його знайшла
Мотоцикл сховали на смітнику, але поліція його знайшла. Фото: hm.npu.gov.ua

У Волочиському районі відзвітували про розкриття крадіжки мотоцикла.

Декілька днів тому двоє чоловіків, які, за версією слідства були напідпитку, змовилися викрасти мотоцикл у мешканця одного із сіл Волочиського району.

Доки один стояв на варті, другий проник до гаража на викотив транспортний засіб на вулицю. Потім підозрювані, як повідомляють у прес-службі обласного Нацполіції, на краденому мотоциклі виїхали за межі сусіднього села та закопали його на стихійному сміттєзвалищі, намагаючись приховати сліди вчиненого злочину. Але це не допомогло їм уникнути відповідальності.

Правоохоронці відшукали транспортний засіб та затримали викрадачів. До речі, один з них, 1993 року народження, у вересні 2015 року був засуджений за вчинення крадіжки з відстрочкою покарання на 1 рік 6 місяців і перебував на іспитовому терміні.

Наразі за фактом викрадення транспортного засобу відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п‘яти до десяти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую