ye-logo.v1.2

Годинник Officine Panerai – це поєднання італійського дизайну і швейцарських технологій На правах реклами

Суспільство 2843

Годинник Панерай – сплетіння швейцарської пунктуальності, італійської чуттєвості та безмежної любові до моря. Часовий бренд здобув славу виробника хронометрів для підводного плавання

Годинник Панерай – сплетіння швейцарської пунктуальності, італійської чуттєвості та безмежної любові до моря. Часовий бренд здобув славу виробника хронометрів для підводного плавання. Компанія Officine Panerai випускала годинник із підвищеними параметрами водонепроникності для італійської флотилії «X MAS» і увійшла в історію в тісному сплетенні з морською стихією.

Копії годинників Panerai нітрохи не зменшують технічної вправності авторитетних оригіналів. Каталог інтернет-магазину Імідж занурює нас у світ безмежної краси та гармонії годинникового мистецтва. Панерай тут на топових позиціях за запитами! З моменту заснування мануфактури в 1860 році італійцем Джованні Панераєм до сучасних моделей для «морських вовків» пройшло безліч етапів пошуку, експериментів і винаходів. Сверхточна механіка стала девізом життя для Рапегаі. Саме ця мануфактура в 1890 році стає офіційним постачальником годинників для Королівського флоту Італії. Сучасний логотип - Officine Panerai – з'явився лише через 60 років з виходом у світ моделі Radiomir для секретної групи торпедних диверсантів.

Містика та романтика від OFFICINE PANERAI: годинник легенди

Що ж являли собою годинники Panerai? Наднадійність і неймовірна стійкість при контакті з водною стихією робили годинник буквально безсмертним. Особлива інженерія заводної головки забезпечувала модулю герметичність навіть на глибині. Ручний підзавод від Rolex – гарний родовід для механізму. Мітки та цифри з люмінесцентним покриттям поміщалися на чорний фон циферблата. Сам циферблат представляв собою багатошаровий металевий елемент, покриттів радієм. Верх – щільне сапфірове скло.

Цифри світилися в темряві так, що іноді їх доводилося додатково прикривати рукавом скафандра. Цікавий момент: на перших моделях Panerai ніяких логотипів не було, це забезпечувало водолазові анонімність, а всій секретній місії – загадковість .

Колекційна цінність базових моделей Панерай цілком виправдана. З тих пір, багато серій перевидавалися і удосконалювалися. Сьогодні мануфактура презентує такі легендарні лінійки, як:

  •  - Special Editions;
  •  - Limited Edition (Panerai For Ferrari);
  •  - Luminor;
  •  - Manifattura;
  •  - Radiomir.

Обличчям бренду є безстрашний Сильвестр Сталлоне. Його зап'ясті прикрашають платинові хронометри швейцарського складання вартістю в цілий стан. Але бути як кіногерой і виглядати по-діловому індивідуально – не означає, вдаватися до глобальних матеріальних витрат. Ціна реплік цілком посильна, а от якість у них практично така ж, як у оригіналів.  

Коментарі:

Леонид Парфеменко 25.07.2018 13:30

Да, эти часы у Panerai получились великолепно. У меня как раз такие сейчас для дайвинга, и я согласен, что они отлично держат хорошую глубину. Непотопляемость их меня поражает. Свечение действительно такое, что видно четко весь циферблат. У компании действительно получились шикарные часы, и выглядят они стильно вдобавок. Единственное, что цена оригинала может некоторых отпугнуть.

08.06.2017 19:38

На скільки мені відомо годинники Панерай приваблюють технічністюю і стійкістю, але їх вартість в оригіналі – їх недолік, вони ж доступні лише для мажорів, а не для звичайних українців із зарплатнею в три тисячі а в декого і того менше. Я для батька на Імідж купувала годинник два місяці тому. Не знаю чи на топових вони позиціях чи ні але я вибрала цей бренд не просто так. Йому військовий товариш давно колись подарував годинник цієї марки, але тато його втратив коли був у відрядженні. Годинник йому дуже подобався, от я і вирішила знайти такий самий. Але точно такий не вдалося знайти лише дуже схожий на нього. Тато був задоволений. Сказав що копія дуже гарна.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую