ye-logo.v1.2

Термінової допомоги потребує 9-місячна донечка військового з Хмельницької області

Допомога 3554
Дитина потребує допомоги
Дитина потребує допомоги. Фото: tsn.ua

Маля вже кілька місяців лежить у реанімації на апараті штучного дихання.

 Допомоги в порятунку маленької донечки потребує родина військового з Хмельницької області, повідомляє ТСН. У немовлятка діагностували складне генетичне захворювання, через котре дитина не може самостійно дихати і постійно перебуває в лікарні на складній апаратурі.

Як зазначається, дитину батьки хотіли протягом семи років, і її народження сприйняли, як Божий дар, тому дівчинку назвали Богданою. Малятко вже кілька місяців лежить у реанімації на апараті штучного дихання. Немовляті поставили діагноз – спінальна атрофія першого типу. Длівчинка не тримає голову, не рухає ніжками і не сидить. Мама біля дитини сидить цілодобово – заради неї покинула роботу.

Хмельницькі лікарі кажуть, що їхні ресурси в допомозі маляткові обмежені, і вони вже зробили все, що могли. Для того, аби дитину можна було бодай забрати з лікарні додому, батькам необхідно придбати апарат штучної вентиляції легенів. Він коштує 350 тисяч гривень, і для родини це непідйомна сума.

"Прошу всіх небайдужих людей, моя дитина заслуговує на життя. Щоб тільки її забрати додому, будемо за нею доглядати. Головне, щоб вона жила", - просить батько Василь Кивлюк.

Допомогти Богданці можна, надіславши гроші на банківську картку на такими реквізитами: Приватбанк, картка 5168 7427 0340 2556 (Кивлюк Василь).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую