ye-logo.v1.2

У Хмельницькому 255 дітей провели флешмоб, присвячений дорожній безпеці

Суспільство 2304
Фото: автора

Школярі нагадали водіям і пішоходам правила.

 Хмельницький сьогодні, 23 березня, долучився до Всеукраїнської естафети флешмобів, покликаної привернути увагу до безпеки дорожнього руху та дитячого травматизму на дорогах. З музикою і кульками кольорів світлофора 255 хмельницьких школярів влаштували акцію, нагадавши водіям і пішоходам, як поводитися на дорозі.

Розпочався флешмоб із того, що діти перебігали вулицю Проскурівську по спеціально намальованій «зебрі», а автомобіль їх не пропускав. Тоді перед глядачами з’явилися патрульні й «оштрафували» водія-порушника. Хмельничани отримали чудову нагоду освіжити свої знання про безпеку дорожнього руху, а діти - провести час із користю й поспілкуватись із патрульними поліцейськими.

«Акція спрямована на пропаганду безпеки дорожнього руху на пригадування правил для дітей і дорослих, які часто забувають їх. Керівники хореографічних колективів намалювали, як всі має відбуватися. Ми створили такий собі блокбастер», - розповіла методист науково-методичного центру департаменту освіти та науки Наталія Лєпікова.

Флешмоб зібрав глядачів

Естафету Хмельницький прийняв від Вінниці та передав Чернівцям. Загалом подібні флешмоби мають відбутися у всіх містах країни аж до 21 квітня — фініш у столиці.

Діти утворювали "квадрати"

Флешмоб започаткувала патрульна поліція спільно з Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України. Поліцейські вирішили нагадати, що безпека руху починається з кожного з нас: потрібно не порушувати правила і застерігати інших.

В руках школярі тримали кульки

Естафету передали в Чернівці

Діти танцювали і бігали

Патрульні нагадали правила дорожнього руху

У небо випустили кульки кольорів світлофора

Діти залюбки фотографувалися з копами

Лейтенанта Гриву теж символічно передають з міста в місто

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую