ye-logo.v1.2

На Хмельниччині більше 7 тисяч осіб зареєструвались на ЗНО з української мови

Суспільство 2691
Хмельницька область серед лідерів в Україні по реєстрації на пробне ЗНО
Хмельницька область серед лідерів в Україні по реєстрації на пробне ЗНО. Фото: з архіву

Лише 200 осіб проходять перереєстрацію.

Ще 17 березня на Хмельниччині, як і по всій Україні, завершилась реєстрації на ЗНО. Як повідомила методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук, реєстрація проходила дуже успішно. Всього по області 7847 осіб здаватимуть обов'язковий предмет — українську мову.

“Кількість зареєстрованих на ЗНО з української мови станом на 23 березня - 7847 осіб. Реєстрація походила добре і ми маємо мінімум апеляційних заяв регламентної комісії. Наразі ще проходить перереєстрація всього 200 осіб по області. Це зовсім мало. До 17 березня всі охочі здати ЗНО мали зареєструватися, але з 17 по 31 березня можна вносити якісь зміни”, - додаю Ірина Ковальчук.

За її словами, такі зміни вносять тоді, коли дитина отримала сертифікат і побачила в ньому помилку. Документ із помилками не візьме приймальна комісія у ВУЗі.

“Коли дитина обрала 3 предмети для складання ЗНО, а потім одумалася і вибрала четвертий, чи то поміняти предмет на предмет. Така можливість надається”, - додає методист.

Нагадаємо, що  6 лютого офіційно стартувала реєстрація на ЗНО-2017 року і тривала до 17 березня. Перший тест з української мови та літератури складатимуть 23 травня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую