ye-logo.v1.2

Заступник Міністра інфраструктури оглянув «тещин язик»: доручив встановити там додаткові знаки і біг-борди

Суспільство 2026
Заступник міністра інфраструктури України оглянув дороги Кам
Заступник міністра інфраструктури України оглянув дороги Кам'янця. Фото: kam-pod.gov.ua

Поки триває робота над проектом з ремонту цієї ділянки дороги.

 Дороги Кам’янеччини, які мають статус державного значення, 29 березня оглянув заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк. Як повідомили у міській раді, чиновник подивився кілька об’єктів: «тещин язик», об’їзну дорогу та дорожнє покриття за містом у напрямку Старої Ушиці.

Юрій Лавренюк зазначив, що на будівництво доріг Хмельниччини виділено 300 млн грн. Однак очікується і додаткове фінансування.

«З 1 січня 2018 року запрацює проект, який передбачає створення Державного дорожнього фонду. Фінансування, яке раніше надходило від продажу акцизних товарів, з нового року напряму йтиме в цей фонд. 35% надходжень будуть передані в органи місцевого самоврядування. У 2018 році ця сума становитиме 1 млрд гривень із кожним роком збільшуватиметься», - зазначив Юрій Лавренюк.

З приводу траси «Житомир-Чернівці» він повідомив, що вона є пріоритетною. А ситуація з «тещиним язиком» неодноразово обговорювалася на державному рівні. Поки триває робота над проектом з ремонту «тещиного язика», Юрій Федорович дав доручення службі автомобільних доріг вже почати працювати над її вдосконаленням – зокрема, встановити додаткові знаки, облаштувати освітлення та інформаційні біг-борди.

Як додають у міській раді, питання з об’їзною дорогою (вулиці Північна, Привокзальна, Харченка) наразі затягується, через те що частина дороги належить «Укрзалізниці», а частина - місту. Тому першочергово потрібно вирішити питання із землею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую