ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться зустріч з художницею із Пекіна

Афіша 2393
Зустріч відбудеться у форматі artist talk
Зустріч відбудеться у форматі artist talk. Фото: з архіву

Альона Оласюк почала займатися живописом у Хмельницькому, але більше 8 років проживає в Китаї.

У Хмельницькому відбудеться зустріч з молодою художницею із Пекіну Альоною Оласюк. Вона близько 10 років прожила у Хмельницькому, і вже більше 8 – у Китаї.

Альона Оласюк займається графікою – малює абстрактні картини китайською тушшю. Та в Україні її картини побачили лише на початку серпня 2016 року. Тоді виставку «Межа/ Грань/Border» показали лише у Києві і в Хмельницькому. І тепер вона знову приїде до міста, але на цей раз – щоб поспілкуватися з хмельничанами.

Під час зустрічі авторка розкаже про свою художню практику та окремі серії робіт, а також поділиться досвідом співпраці із галереями у Китаї, порівнюючи інфраструктури мистецтва за кордоном та в Україні. Крім цього відвідувачі зможуть дізнатися та розпитати художницю про те, як зробити свій бренд, взявши за приклад «DYWWA» – успішний проект Альони Оласюк (футболки з принтами ручної роботи).

Крім картин, художниця робить принти на футболках. Фото: з офіційної сторінки бренду у «Facebook.com»

Зустріч з Альоною Оласюк відбудеться у неділю, 7 травня, в художній галереї «MASLO» (вул. Старокостянтинівське шосе 20/3). Початок – о 19:30 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую