ye-logo.v1.2

Рівень розкриття злочинів у Хмельницькому – 23 відсотки

Суспільство 2163
Валерій Онісьєв розповів про рівень розкриття злочинів у місті
Валерій Онісьєв розповів про рівень розкриття злочинів у місті. Фото: автора

У поліції кажуть, злочинність порівняно з минулим роком зменшилась.

Поліція розкрила 23 відсотки злочинів, вчинених у Хмельницькому. Про це на комісії міської ради повідомив начальник міськвідділу поліції Валерій Онісьєв. За його словами, основні проблеми роботи правоохоронців, - це відсутність системи відеоспостереження і транспорту та недостатня кількість особового складу.

Як він відзначив, попри це злочинність порівняно з минулим роком зменшилась. За його словами, аби покращити роботу поліції у Хмельницькому не вистачає відеокамер, крім того, необхідно скорегувати роботу нічних закладів, які «роблять погоду всьому місту» і створюють найбільше проблем.

«Зараз у місті триває експеримент щодо створення служби детективів. Їхня робота передбачає пересування, а в нас катастрофічно не вистачає транспортних засобів. До прикладу, одне відділення на 21 особу має один старенький автомобіль. Цього року заплановано придбати ще одне авто для міста, але це дуже мало», - зазначив головний поліцейський міста.

Як зауважив Валерій Онісьєв, протягом 2016 року до чергових частин Хмельницького відділу поліції надійшло 71484 заяви і повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, що на 48,2 відсотка більше, ніж за 2015 рік.

«Криміногенна ситуація на території міста залишається контрольована, ми бачимо, що особовий склад поліції обласного центру досить дієвий, і не зважаючи на значне скорочення, всі наявні працівники спроможні самовіддано виконувати завдання щодо забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку в місті», - резюмував керівник поліції.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую