ye-logo.v1.2

У Хмельницькому в мікрорайоні Гречани невідомий обстріляв вікна в житловому будинку і вбив всіх котів у дворі

Кримінал 6324
У вікні чітко видно сліди від пострілів
У вікні чітко видно сліди від пострілів. Фото: надане потерпілою

Поліція трактує його дії як «Хуліганство».

 У Хмельницькому в мікрорайоні Гречани майже два роки невідомий періодично обстрілює житловий будинок. Цієї ночі, на 23 червня, він знову вийшов «на полювання». Про це повідомила мешканка вулиці Вишневої.

Хмельничанка Наталія Гринчук розповідає, що вікна її квартири обстріляли вже не вперше. Cьогодні зранку у склі - знову дирки від куль. Жінка каже, невідомий періодично стріляє з розташованого поруч дв’ятиповерхового будинку.

«Цієї ночі нам знов обстріляли вікна, - розповідає пані Наталія. – Ми вже замінили дві тафлі, це третя. Одна дирка з попереднього вистрілу, ще одна – сьогоднішня. Наше вікно розташоване найближче до цього будинку, з якого хтось стріляє. Він потрапляє по дахах, а всіх котів у дворі вбив».

Мешканці припускають, хтось стріляє з пневматичної рушниці з сусіднього будинку. Хто саме – не знають. Поліцейських викликали не раз, але результату ніякого.

«Він стріляє вночі, або надранок. Пам’ятаю, як півтора року тому це було. Я саме приїхала з роддому з дитиною, у мене біля вікна стояло дитяче ліжечко. Він вистрілив, ми почули хлопок», - пригадує Наталія.

Поліцейські на нинішній виклик відреагували, обіцяють розібратися і знайти невідомого хулігана. Підтверджують, що такий факт фіксували ще півтора року тому.

«Зверталися люди, працівники поліції постійно тримали на контролі ділянку, обстежували будинки. Після цього хуліганські дії припинилися. Ця особа, очевидно, помітила правоохоронців. Сьогодні знову стався такий факт», - пояснила речниця Хмельницького відділу поліції Світлана Свідерська.

Тим часом мешканці будинку сподіваються, що невідомого озброєного чоловіка таки знайдуть.

«Він стріляє по котах, а завтра почне вистрілювати дітей. Тут же діти бігають», - каже Наталія Гринчук.

У поліції запевнили, що відомості за цим фактом внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань, буде відкрито провадження за статтею 296 Кримінального кодексу «Хуліганство». Наразі правоохоронцям не відомо, з чого стріляли, триватиме слідство.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую