ye-logo.v1.2

ТОП-3 кращих книг для підлітків, які варто прочитати не відволікаючись На правах реклами

Суспільство 4220

Якщо ваша підростаюча дитина не любить читати, значить їй потрапляли не ті книжки

Якщо ваша підростаюча дитина не любить читати, значить їй потрапляли нецікаві книжки. Запропонуйте їй наш Топ-3, і вона проковтне їх, не відриваючись.

ЗАЛИШИТИСЯ В ЖИВИХ. ПСИХОЛОГІЯ ПОВЕДІНКИ В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ СИТУАЦІЯХ

Для підлітка головне - впевненість в собі. Небезпека поруч. Ми з вами це знаємо, бо самі були в цьому віці. Поки наші близькі займаються благодушністю, ми чуйно озираємося на всі боки. Тому краще застерегтися, ніж дати зловити себе зненацька. Настане день, коли людині доведеться відкинути все зайве, пустий наліт цивілізації і просто виживати, як це робили наші далекі пращури. Книга дасть не тільки психологічну підтримку, а й набір чітких інструкцій на випадок будь-якої непередбаченої ситуації.

642 ІДЕЇ, ПРО ЩО НАПИСАТИ. ЗОШИТ ПИСЬМЕННИКА-ПОЧАТКІВЦЯ

Цей проект спочатку планувався як дитячий. Маленьким читачам пропонувалося на свій розсуд закінчити різні історії. Таким чином педагоги розвивали у них фантазію, уяву, вміння формулювати думки. Незабаром виявилося, що 642 ідеї надихають не тільки дітей різних вікових груп, але й дорослих, які черпають в них ідеї і натхнення. Адже писати - це так захоплююче! Подібно до деміургу, ти створюєш світи, які підвладні лише тобі. І не батьки командують цим місцем.

ВБИТИ ПЕРЕСМІШНИКА…

Є книги вічні. Ми зачитувалися ними в дитинстві, їх герої снилися нам ночами. Дивне почуття, коли улюблену книгу читає наша дитина. Вона немов переноситься в той світ, де бували ми, коли були маленькими. Ми стали дорослими і мудрими, але в цьому світі нічого не змінилося, тільки наше сприйняття маленького містечка в штаті Алабама. Місця, де назавжди застигло дитинство.

Книжковий магазин GRENKA запрошує в свій каталог літератури. Ваша нова улюблена книга вже чекає на вас!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую