ye-logo.v1.2

У Шепетівці всі МАФи збираються зробити однаковими

Суспільство 2753
Усі споруди будуть однакові
Усі споруди будуть однакові. Фото: stroyobzor.ua

Тимчасові споруди мають облаштувати за єдиним зразком.

 У Шепетівці планують розробити єдиний архетип тимчасових споруд. Таке рішення прийняли депутати на черговій сесії міської ради. Обранці затвердили програму розроблення та затвердження архітектурних типів МАФів для провадження підприємницької діяльності.

У міськраді розповіли, що спонукало депутатів до такого рішення те, що в даний час в Шепетівці не існує єдиного архітипу тимчасових споруд. А ті, що встановлювались раніше, мають різний вигляд та оздоблення.

«Розроблений архетип буде для декількох типорозмірів тимчасових споруд, що надасть змогу підприємцям міста вибрати бажаний розмір кіоску або павільйону та виготовити його за готовими кресленнями. Фінансування програми здійснюється із джерел міського бюджету», - повідомили в міськраді.

Виконання програми дасть змогу відділу містобудування та архітектури, виконавчому комітету та міській раді оперативно та якісно приймати рішення щодо розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та покращить архітектурний вигляд міста.

Нагадаємо, що 18 травня депутати міської ради прийняли рішення про запровадження мораторію на встановлення тимчасових споруд та білбордів на вулицях Героїв Небесної Сотні та Проспект Миру до затвердження єдиного архітипу тимчасової споруди для розміщення на вказаних вулицях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую