ye-logo.v1.2

Хмельницьким митцям та талановитим дітям виплатять персональні стипендії

Суспільство 2385
14 талановитих дітей та 20 провідних митців і викладачів шкіл естетичного виховання отримуватимуть персональні стипендії міської ради
14 талановитих дітей та 20 провідних митців і викладачів шкіл естетичного виховання отримуватимуть персональні стипендії міської ради. Фото: dev.khm.gov.ua

На ці потреби в міському бюджеті передбачено понад 270 тисяч гривень.

14 юних хмельничан отримали свідоцтва стипендіатів міської ради 2018 року. Таку ж нагороду вручили й дорослим талановитим городянам, повідомили в прес-службі відомства.

Персональні стипендії по 880 гривень щомісяця отримають ті майстри, чия творча робота здобула широке визнання і служить збагаченню духовності та примноженню культурних цінностей.

Разом з викладачами винагороди міської ради у 2018 році отримають і талановиті діти, переможці різноманітних конкурсів, за досягнення в музичному (вокальному та інструментальному), хореографічному, театральному, образотворчому та декоративно-прикладному жанрах. Розмір їх щомісячної стипендії становитиме 528 гривень. На ці потреби в міському бюджеті передбачено понад 270 тисяч гривень.

Свідоцтва стипендіатам Хмельницької міської ради 2018 року в урочистій обстановці вручив міський голова Олександр Симчишин.

 

14 юних хмельничан отримали свідоцтва стипендіатів міської ради 2018 року.

Для дорослих персональні стипендії виплатять в розмірі 880 гривень, для дітей - 528.

На виплати для стипендіатів в бюджеті передбачено понад 270 тисяч гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую