ye-logo.v1.2

Підсумки дня: євроконтейнери, розмальовані 200 метрів та санкції США

Суспільство 2195
Хмельницький - щодня новий, як і новини
Хмельницький - щодня новий, як і новини. Фото: з архіву

Якими були новини 20 вересня.

День, що минає, був різноманітним на інформаційні приводи, як в Україні та Хмельниччині, так і в світі. Новин вистачало як позиттак і не зовсім. Отож, традиційно коротко про день, шо минає.

Підпірну стіну у Ружичній, що на виїзді з Хмельницького в бік Кам'янця-Подільського, прикрасили стилізованими зображеннями історичних будівель міста. Художники розпочали роботу ще минулого тижня, сьогодні ж наносили завершальні штрихи. Розпис прловдять майстри і учні Вищого професійного училища №25, які до Дня міста планують подарувати усім 200 метрів розмальваної стіни.

Ну, а Президент України сьогодні підписав чергове кадрове розпорядження. Цього разу Петро Порошенко звільнив з посади голови Віньковецької райдержадміністрації Віталія Лелюка. Його звільнили згідно поднаої ним заяви.

У Хмельницькому ж на комунальному підприємстві «Спецкомунтранс» розповіли, що до грудня хочуть повністю перейти на сміттєві контейнери європейського зразка. Пояснюють, що старі баки об’ємом 0,75 м. куб. не підходять для оновленої техніки. Детальніше читайте в матеріалі «У Хмельницькому 700 старих сміттєвих баків потрібно замінити на євроконтейнери, інакше...»

А в Головному управлінні статистики в Хмельницькій області порахували чисельність наявного населення в області. Нас знову стало менше.

Сполучені Штати Америки ж 20 вересня ввели персональні санкції проти 33 фізичних та юридичних осіб з Росії, пов'язаних із оборонним комплексом та розвідкою. Про це заявив під час спеціального телефонного брифінгу офіційний представник Державного департаменту США, повідомляє «Укрінформ». У список до існуючого додали, зокрема, «Агентство інтернет-досліджень» (або ж російська «фабрика тролів»), компанії друга Володимира Путіна Євгена Пригожина «Конкорд менеджмент і консалтинг» і «Конкорд кейтеринг» та самого Євгена Пригожина. Тепер у санкційному списку США – 72 особи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую