ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 15-21 жовтня

Культура 2051
Після роботи буде чим зайнятися
Після роботи буде чим зайнятися. Фото: svetofor.info

Програма заходів.

Тиждень, що починається з вихідного, автоматично стає хорошим. А у Хмельницькому містяни й в робочі дні зможуть приємно провести час. На найближчий час для вас підготували цікаві вистави, корисні семінари, майстер-класи, треніги та концерти.

У середу в нашому місті покажуть мультимедійний проект "РоздІловІ" - унікальне поєднання сучасної поезії, музики і візуальних образів. Галерея MASLO запрошує на новий цикл лекцій «ПарИ Арту», який розпочнеться в четвер.

У п’ятницю старшокласникам і студентам організують вечірку у тролейбусі. Буде музика, література та какао.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва експонують виставку живопису та скульптури «Мелодія пластики» Миколи Сівака. Виставку Міжнародного Салону Художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2018» відкрили у музеї-студії фотомистецтва., в арт-центрі «Масло» демонструють виставку "Інтроспекція: відкриваючи себе". У «Галерії на Проскурвіській» можна переглянути виставку Оксани Стратійчук "Мокуліто".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (15 жовтня)

Фото: YouTube

Виставка живопису і скульптури "Мелодія пластики"

Дев’яносто робіт зібрано в експозиції. Живопис та скульптуру малих форм представив рівненський митець, родом з Хмельницького, Микола Сівак.

Коли: 9:00

Де: Мистецька зала Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Вартість: безкоштовно

Вівторок (16 жовтня)

Фото: kiev.vgorode.ua

Прем'єра програми "Con Anima"

Музика Золотого Бароко. Виступатиме лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів солістка Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк Ірина Ключковська (сопрано). Концерт відбудеться за участю Заслуженої артистки України Наталії Молдован (орган). У програмі лунатимуть твори Г. Ф. Генделя, А. Страделла, А. Вівальді, Й. С. Баха, Дж. Каччіні.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Вступна лекція курсу "Контекстна реклама AdWords"

Запрошують на вступну лекцію до курсу "Контекстна реклама AdWords" від Романа Ужви. Роман Ужва — засновник компанії Imrev, сертифікований спеціаліст Google Adwords та Analytics, інтернет-маркетолог із 8-річним досвідом роботи, викладач двох минулих потоків.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Середа (17 жовтня)
 

Фото: kasa.in.ua

Мультимедійний проект "РоздІловІ"

Унікальне поєднання сучасної поезії, музики і візуальних образів — коли працюють всі органи чуття. Учасники проекту живуть у різних країнах і мають індивідуальні проекти, але раз на рік збираються в “роздІловІ”. Нова версія проекту буде представлена в Україні вперше. На рівні підсвідомого — на рівні звуків, почуттів і дотиків — у проекті “роздІловІ” йдеться про любов і ніжність, війну, забуття й смерть, воскресіння в спогадах, сміх і тишу, і знову — про любов і ніжність.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: від 120 гривень

Тренінг "Аналітика для бізнесу: джерела інформації"

Запрошують узяти участь у тренінгу, який буде цікавим передусім менеджерам із маркетингу/продажу/реклами/PR, CRM-менеджерам. Мета тренінгу: дізнатися нюанси організації і проведення маркетингових досліджень, зрозуміти класифікацію досліджень і специфіку їхнього проведення та використання; навчитися професійно взаємодіяти з дослідницькими агентствами.

Коли: 14:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: 500 гривень

Концерт "Пісні української звитяги"

Участь беруть: Академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля", спеціальний гість - гурт "МОТОР'РОЛЛА". Художній керівник - Степан Дробіт, головний балетмейстер - Сергій Качуринець, головний хормейстер - Катерина Дробіт, керівник оркестру, диригент - Богдан Балема.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Іноваційний конкурс-виставка для підлітків "It GO!"

За два дні "IT GO!" учасники отримають змогу дізнатися, як ІТ працюють і впливають на повсякденне життя. Через дослідження широкого спектру технологій, цифрових тем і програмування зможуть розвинути навички, необхідні в навчанні, творчості та взагалі сучасному світі.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Четвер (18 жовтня)

Фото: starylev.com.ua

Цикл лекцій «Пари? Aрту»

Галерея MASLO запрошує на новий цикл лекцій "ПарИ Арту", який побудовано за принципом "один художник - один поет". Хронологічно лекторій охоплює ХХ ст, різні сфери мистецтва: від живопису [Дж. де Кіріко, Ф.Бекон, А.Кіфер] до театру/танцю Р.Кастелуччі, П.Бауш, Д.Папаіоннау] і кіно [Р.-В.Фассбіндер]. Структура кожної лекції складатиметься з трьох частин.

Коли: 18:30

Де: Арт-цетр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: для дорослих: 1 лекція — 100 грн, 4 лекції — 300 грн. Для учнів та студентів:1 лекція — 50 грн.

Проект "Вчитель та учень"

Участь у заході беруть: Анна Савицька (скрипка, Швейцарія); Якуб Дзялак (скрипка, Швейцарія); Лана Герасименко (скрипка, м. Львів). Учасниця Міжнародного конкурсу скрипалів «ProArt-2018» Викладач: М. Ліщук, Я. Дзялак; Віктор Григор'єв (скрипка, м. Київ). Викладач: М. Грабовська, А. Савицька. У програмі лунатимуть твори Л. Бокерріні, А. Вівальді, Й. Баха, П. Сарасате.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

П'ятниця (19 жовтня)

Фото: Kurs.if.

ТЕПЛА вечірка у тролейбусі

Ця затишна вечірка для творчих і трошки крейзі людей, які люблять музику, образотворче мистецтво, літературу, какао з маршмеллоу, проходитеме справді в міському тролейбусі. Будуть кружляти містом, сяяти гірляндами, дивувати перехожих, творити дива і насолоджуватися теплом, творчістю і спілкуванням.

Коли: 17:00

Де: Зупинка "Либідь Плаза

Вартість: безкоштовно

Субота (20 жовтня)

 

Фото: alexandria.kharkov.ua

Семінар "Як контролювати свої емоції"

Не зриватися на близьких і знайомих. Не глушити емоції в собі і не шкодити власному здоров'ю. Вам завжди це вдається? Іноді це здається надскладним завданням. Уся річ у вмінні контролювати свої емоції. Пропонують 8 годин практик та методик Сходу і Заходу. Поєднавши ці знання, можна навчитися справлятися з власними емоціями та керувати ними. На заході детально розбиратимуться з такими емоції як страх, гнів, роздратування.

Коли: 10:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 750 гривень

Конференція "Business DAY"

Що таке осінь? Це знання й урожай на конференції по всьому світі. Гості заходу: Катерина Балановська, Артем Візарт, Юрій Вавринюк, Олександр Вербицький.

Коли: 10:00

Де: Актова зала, готель "Енеїда", вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: від 300 гривень

Практичний семінар "Не одружуйся! Поки не знаєш навіщо"

Запрошують послухати про речі, які на 180° змінять ставлення до шлюбу. На заході дізнаєтесь істинні причини, за яких руйнується шлюб, і що робити, щоб будувати союз, у якому добре кожному. Щаслива сім'я — це не красивий словесний зворот. Це реальність, яка точно буде у вас з партнером, коли ви оволдієте головними поняттями та розуміннями.

Коли: 12:00

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: 200 гривень

Троль-шоу "Тролі у пошуках Радості" (ПРЕМ'ЄРА)

Світ пригод у яскравій виставі "Тролі у пошуках Радості". Відвідувачі опиняться в дивному Мильному Королівстві та дізнаються секрет створення магічної бульбашки. Разом із головними героями Тролями пройдуть Чарівним Лісом, перепливуть океан та перевірять себе на сміливість. Ця вистава для тих, хто має добре серце, вірить у дива та любить сміятися й розважатися.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-140 гривень

Неділя (21 жовтня)

Фото: UKRMUSIC

Концерний тур Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України

Участь у концерті беруть художній керівник і головний диригент – народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Володимир Сіренко, солісти – заслужена артистка України Наталія Николаїшин (сопрано), Віталій Лєонов (скрипка). У програмі лунатимуть твори Б. Сметани, П. Чайковського, М. Скорика, Б. Лятошинського.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Собака на сіні»

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 80-100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую