ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 16-18 листопада

Культура 2174
Цими вихыдними молодь выдзначатиме День студента
Цими вихыдними молодь выдзначатиме День студента. Фото: pixabay.com

Програма заходів.

Хоча за вікном похмура та холодна погода, хмельничани своє дозвілля цього уік-енду зможуть провести тепло та затишно. Адже на вас чекають концерти, вистави, виставки, майстер-класи.

Завтра до Хмельницького приїжджає відомий в Україні та далеко за кордоном етно-гурт ДахаБраха. На набережній біля парку Чекмана офіційно відкриють стелу з гербом нашого міста. Для діток цього дня підготували одразу кілька яскравих вистав.

У неділю теж не обійдеться без музичних виступів. На хмельничан очікує опера у філармонії, музична вистава в театрі Старицького, кілька вечірок у різних закладах міста.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській». В обласному художньому музеї діє мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля». Виставку фотографій «Стінопис: вулицями США» можна переглянути в обласній науковій бібліотеці, а у виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва демонструють виставку фотографій, присвячених пейзажам Грузії “Дарунок Бога”.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

П'ятниця (16 листопада)

Фото: matrix-info.com

Опера "Богдан Хмельницький" (ПРЕМ'ЄРА)

Опера "Богдан Хмельницький" за мотивами Костянтина Данькевича - ЛІБРЕТО (1 стор.) - ЛІБРЕТО (2 стор.). Участь беруть: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, хор та халет, Дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля".

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

English Speaking Club: Hawaii

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: American Road Trip Series: Hawaii.Aloha!

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (17 листопада)

Фото: videohive.net

Фестиваль студентської творчості «АртСтудФест – 2018»

Фестиваль студентської творчості шоу-проект «АРТ-СТУД-ФЕСТ – 2018» має на меті пошук і відкриття творчо обдарованої студентської молоді у закладах вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Коли: 18:00

Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Сюжети прості і зрозумілі малюкам.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Казка "Русалонька"

Русалонька, одна з дочок морського царя, побачивши принца на палубі розкішного корабля, закохується в нього. Але під час бурі корабель розбивається об скелю, і всі його пасажири опиняються у воді. Русалонька, не роздумуючи ні хвилини, кидається на допомогу й рятує свого коханого від загибелі. На березі лежачого без свідомості принца знаходить інша дівчина. Прийшовши до тями, він вирішує, що ця дівчина і є його рятівниця. Але любов Русалоньки до прекрасного принца настільки сильна, що заради неї вона готова піти на будь-які жертви.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Концерт ДахаБраха у Хмельницькому

ДахаБраха - український етно-хаос гурт, його сформував Влад Троїцький у театрі "Дах". Гурт їздить по всій Україні та за кордоном, бере участь у фестивалях, концертах. Особливий підхід до музики зачаровує все більше слухачів.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-550 гривень

Вистава "Смішарики"

Театрально-розважальне видовище за участю героїв найпопулярнішого мульсеріалу "Смішарики". Це абсолюно нове, яскраве, сучасне шоу ляльок-велентів із використанням новітніх сценічних технологій і спецефектів.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Психологічний форум "Діалог Pro Стосунки"

На четвертому Форумі говоритимуть про стосунки. Якими вони є у нашому житті? Які вони на смак та колір? Чим наповнюють наше життя? Можливо, Ви скуштували яблуко розбрату або спокуси, а, можливо, маєте плоди життєвого досвіду та готові ними ділитись, а раптом відомо, де ростуть яблуні з золотими яблуками? Спікери Форуму досвідчені психологи, психотерапевти та спеціалісти суміжних професій, які готові ділитися якісною, новітньою, корисною тематичною інформацією.

Коли: 9:00

Де: Хмельницька дитяча школа мистецтв, вул. Гагаріна, 3а

Вартість: дводенного квитка - 400 грн, одноденного квитка - 250 грн

Урочисте відкриття стели із зображенням бренду м. Хмельницький

Відбудеться урочисте відкриття стели із зображенням бренду м. Хмельницький. Стела виконана в червоному кольорі з білими елементами і розміщена на "Острові кохання".

Коли: 12:00

Де: Набережна біля парку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Неділя (18 листопада)

Фото: kidsvisitor.com

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика"

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Музична вистава "Красуні кабаре"

"Вистава сприятиме гарному відпочинкові, зануренню в незабутню атмосферу оперети, насичену кольорами, живою музикою, співом та святковим настроєм. У музично-танцювальному дійстві візьмуть участь балет під керівництвом головного балетмейстера Олександра Шиманського та оркестр театру під керівництвом диригента Леоніда Деркача" - повідомляють організатори.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Опера "Богдан Хмельницький" (ПРЕМ'ЄРА)

Опера "Богдан Хмельницький" за мотивами Костянтина Данькевича - ЛІБРЕТО (1 стор.) - ЛІБРЕТО (2 стор.). Участь беруть: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, хор та халет, Дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля".

Коли: 17:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Концерт "Курган&Агрегат"

Довгоочікуваний концерт "Курган&Агрегат" в Хмельницькому. Тур "Підстрижись", 100%-не, непідробне мистецтво в чистому стані, розігріває паті місцевий улюбленець, DJ Прощук ака Карлос Мендоза. Можливі сюрпризи. Живий звук.

Коли: 19:00

Де: Арт-кафе "Диканька", вул. Подільська, 93

Вартість: 150 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі ye.ua/afisha«Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую