ye-logo.v1.2

Гроші, норкова шуба та швейна машинка: жителі області знову стали жертвами шахраїв

Кримінал 2370
Правоохоронці закликають громадян бути уважними і обережними та не довіряти незнайомцям
Правоохоронці закликають громадян бути уважними і обережними та не довіряти незнайомцям. Фото: facebook.com

Минулої доби до поліції Хмельницької області надійшло 7 заяв про шахрайства.

Якщо узагальнити збиток потерпілих, то він складає більше 23,5 тисяч гривень. Плюс мобільний телефон, норкова шуба та швейна машинка.

«Так, вчора, 20 листопада, близько 14:50 години невстановлена особа, зловживаючи довірою 39-річної жительки Кам’янець-Подільського району, під приводом продажу талонів на дизельне пальне за зниженою ціною заволоділа коштами в сумі 9300 гривень», - повідомили у секторі комунікації поліції в Хмельницькій області.

Додають, що 31-річна жителька Кам’янця-Подільського перерахувала шахраям 4226 гривень за одяг, а 22-річна кам’янчанка — майже 2 тисячі гривень за телевізор. Ці товари потерпілі намагались придбати через інтернет-сайти.

Також жертвами шахраїв стали четверо хмельничан. Зокрема, вчора, 20 листопада, близько 08.47 години до 71-річної хмельничанки зателефонувала невстановлена особа, яка під приводом звільнення її сина від кримінальної відповідальності за вчинення ДТП, шахрайським шляхом заволоділа грішми в сумі 8 тисяч гривень, які потерпіла перерахувала через термінал.

«29-річний хмельничанин втратив швейну машинку вартістю 10 тисяч гривень, яку продавав через один із інтернет-сайтів. Товар передав кур’єру, а от гроші так і не отримав. За такою ж схемою 44-річна хмельничанка втратила норкову шубу. А під приводом «подзвонити» шахрай заволодів мобільним телефоном «Xiaomi 4A» в 21-річного хмельничанина», - повідомили правоохоронці.

За усіма цими фактами шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і зараз працюють над встановленням зловмисників. 

Правоохоронці закликають громадян бути уважними і обережними та не довіряти незнайомцям. Адже шахрайство — чи не найлегший до організації і найтяжчий до розкриття злочин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую