ye-logo.v1.2

Підприємця, який ремонтував дороги, підозрюють у привласненні сотень тисяч гривень

Кримінал 3195
Правоохоронці не виконавши усіх ремонтних робіт, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення
Правоохоронці не виконавши усіх ремонтних робіт, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення. Фото: ілюстрація chortkiv.online

Він мав виконати поточний ремонт доріг у двох селах Старокостянтинівського району.

У Старокостянтинові правоохоронці встановили факт привласнення бюджетних коштів, виділених на проведення ремонту доріг місцевого значення.

Як зазначають в прес-службі прокуратури Хмельницької області, під час слідчих дій правоохоронці зібрали достатню кількість доказів для того, щоб оголосити керівнику підприємства-підрядника про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном, яке було ввірене особі, вчинене у великих розмірах), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

«Встановлено, що відповідно до договорів підряду, укладених між приватним підприємством та сільською радою, суб’єкт господарювання в межах договірної ціни у розмірі понад 1,1 мільйона гривень взяв на себе зобов’язання виконати поточний ремонт доріг у двох селах Старокостянтинівського району. Однак, не виконавши усіх ремонтних робіт у повному обсязі, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення», - повідомляють в прокуратурі.

Додають, що завищивши обсяг виконаних робіт, він заволодів бюджетними коштами на суму близько 280 тисяч гривень. Правоохоронці додають, що наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую