ye-logo.v1.2

Виконком у прямому ефірі: кліщі та снігові замети

Суспільство 4097

Сьогодні, 24 жовтня, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Згідно з порядком денним, на розгляд членів виконавчого комітету буде винесено 38 питань. Більшість з них стосуватиметься поточної роботи органу місцевого самоврядування: надання одноразової матеріальної допомоги, дозволів на розміщення зовнішньої реклами, передачу приміщень комунальної власності, демонтаж гаражів… Також члени виконкому розглянуть інші важливі для міста питання.

Наприклад, вони повинні розглянути електронну петицію, яка стосується обробки хмельницьких парків і скверів від кліщів. Згідно з проєктом рішення, є ймовірність, що члени виконкому відмовлять у задоволені її вимог. Причина — норми чинного природоохоронного законодавства.

Цього тижня не забудуть й про підготовку до зими. Питання стосуватиметься розчищення залізничних колій від снігових заметів на станціях Хмельницький і Гречани. Для цього члени виконкому повинні затвердити перелік підприємств і організацій, які боротимуться зі снігом.

Крім того, члени виконкому мають затвердити на розгляд сесії Хмельницької міської ради внесення змін до програми поводження з побутовими відходами на 2018-2019 роки. Пропонується збільшити фінансування її окремих пунктів або виділити кошти но нові роботи. Наприклад, на влаштування моніторингових свердловин на місцевому сміттєзвалищі.

Також на розгляд сесії виконавчий комітет винесе пропозицію про залишення житлових комплексів гуртожитків на вулицях Будівельників, 23 та Інститутській, 16/2 у статусі гуртожитків і надання дозволу на приватизацію їх жилих та нежилих приміщень.

Початок засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради запланований на 14:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую