ye-logo.v1.2

«Red Bar» працює «до останнього клієнта»

1514
Фото: Фото автора.

Щоправда, не щодня, а лише у вівторок, п'ятницю та суботу. .

У ці дні тут проходить дискотека. Решта днів заклад працює до 24.00. «RED bar», тобто червоний бар, що у мікрорайоні Гречани, після довгої перерви та зміни власників, відкрився 1 вересня. Ми з подругою завітали туди в його третій робочий день

Інтер'єр

Назва закладу одразу видає кольо­ри, в яких оформлені всі три його зали. Перший поверх, зі столиками на двох і чотирьох осіб, розрахований на звичні посиденьки: вся зала заставлена столиками, клієнтам не далеко до барної стійки, усі, як то кажуть, на виду. А ось зала на другому поверсі, куди нас люб'язно провела дівчина, теж витримана у червоних тонах, – затишніша та, очевидно, розрахована на тривалий відпочинок як для тіла, так і для душі. Стіни її декоровані натуральними шкурами диких тварин. Посеред залу зручний шкіряний диван і два крісла, столик для напоїв та телевізор. По обидва боки зали розміщені два столики: на двох і чотирьох осіб. Гра з освітленням створює відповідний настрій: романтичний, діловий, релаксуючий або ж веселий. Третя зала розташована теж на другому поверсі, але окремо від головної. Вона розрахована на компанію з десяти чоловік.

Обслуговування
Скажу одразу, що дівчина, яка обслуговувала наш столик, дуже приємна у спілкуванні, а ще… терпляча: вона люб'язно пояснювала нам склад майже кожної страви, яку ми навіть і не думали замовляти, радила, що краще скуштувати, чого немає і що до чого більше підходить. Терпляче задовольняла наші примхи: то нам світло не таке, то свічку, що стояла на столі, захотіли запалити. В них, як виявилося, ніхто не курить, тому довелося їм бігти у сусідній магазин за сірниками.     

Кухня
Після довгого «художнього» оформлення нашого столу та обговорення чи не усіх страв із меню, ми, врешті, визначилися із замовленням. Взяли дві солянки по 8,50 грн. за порцію, печеню з грибами у горщиках за 18 грн., смажені гриби, також у горщику, за 12,50 грн., салат «Цезар» за 13,50 грн., ну і, звичайно ж, фірмові страви – салат, який так і називається «Фірмовий» за 13,50 грн., та лежні «Влад» зі шкварками – за 10,50. Запивали все це ми вином, білим і червоним, напівсолодким по 5 грн. за 100 грамів. Про фірмовий салат з помідорів, яєць, грибів, курячого м'яса і кукурудзи, приправлених майонезом, не можу сказати нічого особливого, а ось лежні, як сказала офіціантка, приготовлені за рецептом бабусі, – таки смакота. Лежні – це «щось» з домашнім сиром, кукурудзяним борошном і сметаною. Все це обсмажене і просто тане у роті. До речі, кухня «Червоного бару» – українська, а тому насправді все було дуже смачним. Єдине, чого ми майже не чі­пали – це хліб, бо, по-перше, ми його не замовляли, але нам його чомусь принесли, а по-друге – все настільки було смачним і ситним, що ми й без хліба всього не подужали.
Ось тільки радіо «Шансон», яке протягом усього нашого «застілля» долинало до нас з першого поверху, трохи, як нам здалося, було недоречним – складалося враження, що кафе «на одній хвилі» з міськими маршрутками.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую