ye-logo.v1.2

Хмельницьких студентів запрошують взяти участь у конкурсі на тему Революції Гідності

Євромайдан 1604
Сергій Кемський загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року на Інститутській
Сергій Кемський загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року на Інститутській. Фото: krymr.org

Переможець отримає 15 тисяч гривень.

Триває прийом заявок на участь у IV Всеукраїнському конкурсі наукових робіт на тему Революції Гідності у межах Відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського. Про це повідомляють у Національному музеї Революції Гідності.

«Студентів та курсантів Хмельниччини запрошуємо взяти участь у конкурсі, який організований Музеєм Революції Гідності та громадською організацією «Родина Героїв «Небесної Сотні», - повідомили в пресслужбі Національного музею Революції Гідності. - Прийом заявок триватиме до 28 лютого 2022 року. Взяти участь у конкурсі можуть як окремі студенти (або курсанти), так і авторські колективи (до двох осіб). Переможців очікує грошова винагорода: 15 тисяч гривень за перше місце, 7 тисяч гривень за друге місце та 4 тисячі гривень за третє місце».

Організатори кажуть, що наукові роботи мають висвітлювати Революцію Гідності, аспект учасник обирає самостійно – може бути історичний, політичний, культурний, соціальний. У роботах можна досліджувати і регіональні особливості Революції Гідності в Україні, світовий контекст та вплив протестів, біографії учасників Євромайдану та Героїв Небесної Сотні.

Конкурс відбувається у два етапи. Після відбору конкурсним журі учасники, які отримають прохідний бал, мають надіслати роботи до 31 травня 2022 року.

Детальніше про умови IV конкурсу за посиланням: https://cutt.ly/JT3sz5C

Подати заявку на участь до 28 лютого можна за посиланням https://cutt.ly/nT3iLl

Довідково: Сергій Кемський народився 15 листопада 1981 року в Криму. Політолог, журналіст, громадський активіст, учасник Революції Гідності. Загинув від кулі снайпера на вулиці Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року. Герой України.

Читайте матеріал на Радіо Свобода: Сергій Кемський – кримський герой Небесної сотні, який загинув за демократію

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую