ye-logo.v1.2

Що означає для пересічних українців автоматичний перехід від газзбутів до Нафтогазу – у «Сімейній газеті» Олена ЩЕГЕЛЬСЬКА

Суспільство 1876
Сімейна газета продовжує надати своїм читачам достовірну, актуальну та корисну інформацію
Сімейна газета продовжує надати своїм читачам достовірну, актуальну та корисну інформацію. Фото: ye.ua

Відповіді на найпоширеніші запитання — у свіжому випуску видання.

Крім того, у номері — про те, що означає для України статус кандидата на вступ до Євросоюзу, про пенсії загиблих безвісти та новації в законодавстві про зайнятість.

У свіжому номері “Сімейки” ми зібрвлм розповіді про Героїв-Захисників, а сім’я з Маріуполя розповідає про життя під обстрілами, «дорогу жахів» та дивовижних людей, які допомогли їм врятуватися.

Лікар-невролог розповідає про те, чому стається запалення сідничного нерва та як його уникнути. Городники знайдуть у газеті корисні поради, а господині — рецепти консервування кабачків й огірків. Також у номері — дитяча сторінка, гороскоп, кросворди та програма телебачення.

Нагадаємо, газету можна купити у поштових відділеннях, кіосках преси, деяких продуктових магазинах обласного центру та у приватних розповсюджувачів. А попередні випуски можна взяти безкоштовно в Хмельницькому в газетних апаратах, які розміщені у середмісті, на вулиці Кам’янецькій, біля кіоску з пресою, на центральному продовольчому ринку та на продовольчому ринку в мікрорайоні Виставка. Не забувайте й про рідних та знайомих, особливо тих, хто не користується інтернетом чи живе у сільській місцевості. Візьміть газету і для них.

Якщо ви не встигли передплатити газету на друге півріччя, передплату можна оформити на 5 місяців. Це можна зробити за посиланням: simeyna.ye.ua або за номером телефону 067 381 5850. Також передплату можна оформити на сайті Укрпошти (peredplata.ukrposhta.ua), на поштових відділеннях або у листоноші.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую