ye-logo.v1.2

Силоміць забрали чоловіка в автівку: у Хмельницькому ТЦК та СП прокоментували ситуацію

Суспільство 3433
У Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували інцидент
У Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували інцидент. Фото: скрін з відео

Кажуть, що чоловік на відео перебуває в розшуку за ухилення від мобілізації.

Мережею шириться відео, на якому представники територіального центру комплектування у Хмельницькому силою забрали чоловіка в автомобіль. На відео видно, що після розмови представники ТЦК та СП беруть чоловіка під руки та практично заносять в автівку.

Наразі в Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували інцидент, заявивши, що з боку військовослужбовців не було вчинено жодних протиправних дій.

У службі зв'язків з громадськістю центру заявили, що конфліктна ситуація на відео сталася між військовослужбовцями РТЦК та СП та чоловіком, який ухиляється від мобілізації.

«З'ясовано, що у громадянина законних підстав на відстрочку по мобілізації (які передбачені 23 статтею Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію») немає, і останній безпідставно систематично уникає військової служби в Збройних Силах України та знаходиться в розшуку за ухилення від мобілізації», - повідомили у службі зв'язків з громадськістю Хмельницького ОТЦК та СП.

І додають, що «…в той же час, з боку військовослужбовців не було вчинено жодних протиправних дій щодо ухилянта, його доправлено до ТЦК та СП».

Читайте також: На Хмельниччині викрили службовицю ТЦК та СП та стоматолога, які за гроші вирішували питання непридатності до служби

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую