ye-logo.v1.2

Хмельничанка Олена Рущак стала чемпіонкою України з бодібілдингу

Спорт 1562
Цим видом спорту хмельничанка почала займатися з 2013 року
Цим видом спорту хмельничанка почала займатися з 2013 року. Фото: фото надане Оленою Рущак

Здобута перемога дає можливість спортсменці взяти участь у першості Європи.

У Черкасах з 13 по 14 квітня проходив чемпіонат України з бодібілдингу, який організовала Національна федерація бодібілдингу України FBBU. У змаганнях брала участь і хмельничанка Олена Рущак, яка змагалася за перемогу у двох категоріях - майстри 35-39 років до 164 сантиметрів та в ростовій категорії до 164 сантиметрів. Результат – перші місця та абсолютна категорія в майстрах.

«На чемпіонаті України легких перемог не буває. В змаганнях брали участь спортсмени з усієї України, серед яких в моїй категорії переможці міжнародних змагань, які є майстрами спорту України міжнародного класу», - розповіла Олена Рущак у коментарі для сайту «Є ye.ua».

Займатися цим видом спорту хмельничанка почала у 2013 році. Причиною відвідування тренажерного залу для неї стала реабілітація після отриманої травми плеча. Олена Рущак працює тренером, виховує сина і допомагає батькові у бізнесі, а також тренується сама і продовжує з кожним роком вдосконалюватися у культивованому виді спорту.

Підготовка до всеукраїнських змагань у Черкасах для спортсменки розпочалася одразу після закінчення чемпіонату України у жовтні 2023 року. Тоді Олена Рущак здобула друге місце, провела роботу над помилками для того, щоб виявити моменти, над якими потрібно було ще попрацювати.

«Була розроблена програма, що складалася з декількох етапів. Її результатом стала перемога на чемпіонаті України у Черкасах. Здобута перемога дає мені можливість у найближчій перспективі взяти участь у складі збірної команди України у чемпіонаті Європи, який відбудеться на початку травня цьогоріч в Іспанії», - розповіла спортсменка.

Читайте також: У Хмельницькому влаштують благодійний забіг, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую