ye-logo.v1.2

Засудили двох чоловіків та жінку, які постачали наркотики до хмельницького СІЗО

Кримінал 546
Чоловіки, які перебували в СІЗО, до незаконної діяльності залучили хмельничанку, яка перебувала на волі
Чоловіки, які перебували в СІЗО, до незаконної діяльності залучили хмельничанку, яка перебувала на волі. Фото: Хмельницької обласної прокуратури

Заборонені речовини приховували в продуктах харчування та предметах першої необхідності.

На Хмельниччині засудили учасників злочинного угрупування, які торгували наркотиками в слідчому ізоляторі. Як повідомляють в пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури, у квітні 2021 року двоє чоловіків, які були взяті під варту та перебували у Хмельницькому слідчому ізоляторі, організували схему постачання наркотиків до цієї установи. До своєї діяльності залучили хмельничанку, яка перебувала на волі.

«За вказівкою організаторів жінка приховувала PVP та амфетамін у продуктах харчування та предметах першої необхідності, які в подальшому передавала в СІЗО», - зазначають у прокуратурі.

Відтак, суд визнав винними трьох учасників злочинного угрупування у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин.

«Двох співорганізаторів засуджено до 10 та 9 років 8 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Їх спільницю - до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - уточнюють правоохоронці.

Читайте також: Неповнолітнього хлопця затримали з наркотиками у Кам'янці-Подільському

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую