ye-logo.v1.2

Співачка з Нетішина, яка взяла участь у шоу «Неймовірні дуети», записала пісню разом з музикантом з Вінниці

Культура 272
У співачка вийшов новий кліп
У співачка вийшов новий кліп. Фото: Youtube

Нова композиція називається "Ще вище".

Анастасія Завадська, більше відома як Krylata, записала нову пісню “Ще вище”, яку створила разом з вінницьким співаком Max Triss (Максим Тріска).

Відеокліп опублікований на Youtube-каналі співака.

“Наше знайомство з Крилатою почалось напередодні літа, одразу з написання запальної пісні "Ще вище". В її основу ми поклали танцювальну музику та гарно написаний текст про кохання, яке подолає та омине будь-які перешкоди. Попрацювавши в дуеті, вкотре переконались, що творчість об'єднує та відкриває багато нових можливостей”, - розповів Max Triss про створення нової композиції.

Варто зазначити, що цього тижня Krylata виступала у вокальному шоу “Неймовірні дуети”, де заспівала разом зі своєю наставницею Jerry Heil пісню “Опіки”.

Нагадаємо, що наприкінці 2023 року Krylata змагалась за вихід до фіналу національного відбору пісеного конкурсу Євробачення-2024 з піснею «Queen». Це була композиція про силу жіночого характеру та силу захисту особистих кордонів.

На початку травня Завадська заспівала у дуеті з суперфіналістом десятого сезону талант-шоу “Голос країни” виконавцем Oks (Віталій Окс). Їхня спільна композиція називається “Зірка”.

У вересні співачка презентувала пісню “Під каштаном”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую