ye-logo.v1.2

Співачка з Нетішина змагається за місце у фіналі Нацвідбору Євробачення-2024

Культура 4792
Проголосувати за співачку можна у Дії до 21 грудня
Проголосувати за співачку можна у Дії до 21 грудня. Фото: скрін з відео Eurovision Ukraine official

Анастасія Завадська, більш відома як KRYLATA, на розсуд суддів та слухачів представила свій музичний трек про силу жіночого характеру.

Від учора, 15 грудня, розпочалося голосування за 11-го фіналіста Нацвідбору Євробачення-2024. Опитування проходить у застосунку Дія, а переможець Нацвідбору боротиметься за право представити Україну на 68-му Пісенному конкурсі в Мальме.

На сайті Суспільного представили дев'ять кандидатів на участь у фіналі, а також нагадали правила голосування. Так, у Дії вибрати вподобаного виконавця можна лише один раз, змінити після цього свій вибір буде неможливо і в опитуванні можуть взяти участь всі охочі віком від 14 років. Голосування триватиме до 21 грудня.

Змагається за місце у фіналі і співачка з Нетішина Анастасія Завадська, у конкурсі вона виступає під ім'ям KRYLATA. Перший успіх співачки прийшов із треком «Генератор», який став популярним у TikTok. У Нацвідборі Євробачення-2024 KRYLATA виступає з піснею «Queen». Як зазначає сама виконавиця у презентаційному відео в Дії, історія її пісні про силу жіночого характеру та силу захисту особистих кордонів.

«Підтримай мене і я принесу Україні крила», - говорить Анастасія Завадська.

Прослухати пісню «Queen» від Анастасії Завадської, а також музичні композиції й інших учасників голосування можна на офіційному Ютуб каналі пісенного конкурсу.

Читайте також: Про мужні та відважні професії ДСНС: рятувальники області презентували відео календар на 2024 рік

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую