ye-logo.v1.2

За загибель дітей відповідатимуть батьки

Суспільство 2306

Прокуратурою Кам’янець-Подільського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 166 КК України, стосовно батьків, злісне невиконання якими обов’язків по догляду за дітьми призвело до загибелі двох малолітніх.

Встановлено, що після розпивання спиртних напоїв батьки залишили чотирьох своїх малолітніх дітей без нагляду. Під час необережного поводження з вогнем в будинку виникла пожежа, внаслідок якої 1-річна дівчинка та 3-річний хлопчик загинули, двоє старших дітей (5 і 7 років) встигли вибігти на вулицю. Про це газеті «Є» повідомили у прес-службі обласної прокуратури.
Нагадаємо, трагедія в селі Слобідка Рихтівська Кам’янець-Подільського району сталася 16 січня. Під час пожежі там загинули двоє дітей - 2008 та 2010 року народження.

Коментарі:

виктор 25.12.2013 13:56

І через 2 роки по такій жахливій трагедії із впевненістю можна казати: "Горбатого виправить лише могила". Адже, після суду, не зрозуміло з яких причин, батьків не засудили, діти залишились із цими горе-батьками. Згодом, переїхали в село Ластівці, де про них теж пішла "дурна слава", особливо про маму дітей, тому що і до пожежі, і після неї їх будинок завжди відвідували сумнівні чоловіки, які мали досить темне минуле. Будинок, який згорів, розібрали до останнього, все продали.  Цього літа сталась загадкова смерть батька дітей. Нібито вони пішли до лісу разом, а повернулась лише Оксана, його знайшли мертвим через 3 дні. Після чого люди в селі почали висловлювати своє невдоволення таким сусідством, бо виявлялось, що "мама" поводила себе досить відверто і вульгарно з жителями села чоловічої статі. І ось вони знову повернулись в Слобідку-Рихтівську, проте "мама" дуже швидко знайшла нового батька для дітей. Краще, звісно, нікому не стало. Соціальні працівники за цим слідкують дуже цікавими методами. Перед тим як приїде перевірка, голова сільської ради дає наказ їм повідомити всі малозабезпечені сім"ї, щоб ті купили і поставили в холодильник якоїсь ковбаси, інших наїдків, поприбирали та напалили в хаті, були в тверезому стані. До того ж, слід зазначити, що Правник І. Г. та Ільчишин І. І. гарні друзі)  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую