ye-logo.v1.2

Хмельницька міліція послала «Свободу»… в суд

Політика 2695
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

Хмельницьке обласне управління міліції оприлюднило відповідь всеукраїнському об’єднанню «Свобода» на їхні звинувачення у потуранні рейдерству з боку правоохоронців.

«Останнім часом великого розголосу набула інформація стосовно подій, що розгортаються навколо ринку «Бартер-сервіс». Народні депутати від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» скерували до міністра внутрішніх справ депутатський запит, в якому нардепи звинувачують хмельницьку міліцію у бездіяльності. Даний конфлікт має характер цивільно-правових відносин, які можуть вирішуватись виключно у судових інстанціях. Згідно чинного законодавства України, рішення судів виконує Державна служба покарань, а на міліцію покладені обов’язки по забезпеченню охорони громадського порядку та безпеки руху», - йдеться у заяві управління МВС України у Хмельницькій області.
«Тому відносно звинувачень у потуранні рейдерству повідомляємо, що співробітниками органів внутрішніх справ приймаються всі міри по недопущенню порушень громадського порядку та ведеться роз’яснювальна робота серед учасників конфлікту відповідно до чинного законодавства», - додають міліціонери.
Нагадаємо, що 21 червня народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Сабій та Ігор Янків скерували депутатський запит до міністра внутрішніх справ щодо бездіяльности правоохоронних органів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую