ye-logo.v1.2

Сумна доля «Нігинського кар’єру»

Політика 2391
 Володимир Путін.
Володимир Путін.

Який, очевидно, скоро буде знищений остаточно

Проблеми державного підприємства «Нігинський кар’єр» і до сьогодні залишаються невирішеними. Як повідомив днями на прес-конференції директор ТОВ «Ресурси-інвест», яке є інвестором вищезгаданого ДП, Олег Мельниченко, суть їх полягає в тому, що колишній керівник державного підприємства «Нігинський кар’єр» Анатолій Ткачук переоформив земельні ділянки площею більш ніж 50 гектарів, щo належали ДП, на комерційне підприємство «Нігинсахкампром», на якому сам же і був засновником. Що стосується майна, то без погодження з міністерством аграрної політики та Фондом держмайна воно також було продано цій приватній структурі за цінами, у сто разів нижчими від реальних.
«Коли ця ситуація стала відома міністерству аграрної політики, якому  підпорядковувалось вказане державне підприємство, – каже Олег Мельниченко, – воно залучило наше підприємство як інвестора задля спроби реанімувати ДП «Нігинський кар’єр», яке наприкінці 2007 року зупинилося.  
З того часу, майже два роки ми відсуджуємо майно, повертаємо на підприємство активи. І якщо з майном вже більш-менш вирішено, то коли дійшло до оформлення земельних ділянок і повернення їх на підприємство, ми стикнулися з таким явищем, як конфлікт із владою. Через це на поточний момент питання залишається невирішеним.
І не важливо, чи є в цій  ситуації якісь елементи корупції, перевищення повноважень чи то з боку влади, чи осіб, які впливають на неї, але складається таке враження, що державне підприємство, яке до того обікрали, тепер намагаються знищити».
...Скоріш за все, побоювання пана Мельниченка були небезпідставними. «Днями влада надіслала своїх гінців, які вимагають закрити підприємство, оскільки воно не має права на земельні ділянки, – сказав нам по телефону Олег Мельниченко. – Ось так вона відгукнулася на вимоги колективу».



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую